Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

sunnuntai 7. huhtikuuta 2024

M2 PV1. Kiisto - Loimu 2-3 ( 23-25,25-23,27-29,25-19,14-16)

Pohojanmaan risti(ryöstö)retki on nyt taputelta. Aamulla piti lähteä liikkeelle klo 9.00, mutta eräs nimeltä mainitsematon Vaasassa asunut oli saanut ilmeisesti jonkin verran lahjuksia, jotta nukkuisi pommiin. Niinhän siinä sitten kävikin ja sakkokassa paisui taas huomattavasti. Puoli tuntia ei meidän nykykuskeilla paljon haittaa, koska se ajettiin kiinni jo lähes Porissa.  Valmennusjohdon palaverissa eilen tiedettiin, että pelistä tulee tasainen ja töitä saa tehdä jokainen voiton eteen. Ei se ollut pelkästään tasainen, vaan ihan he...tin tasainen. Jos 4/5 eristä päättyi kahden pisteen erolla ja yhteensäkin pikkupisteet 114-112 kotijoukkueelle, niin se kertokoon kaiken. Onneksi erävoitot ratkaisi tälläkin kertaa, ja niitä meillä oli ne tarvittavat kolme. Matkalla mukana oli tänään lähes kaksi pikkubussillista porukkaa, joten ei ainakaan vaihtopelaajista ollut puutetta. Pelin vanhetessa niitä myös paljon tarvittiin. Tehtiin tuplavaihtoja, yp-vaihtoja, myös paljon liberovaihtoja. Kaikki hyvät suoritukset ei näy tilastoissa, mutta koko joukkueen voittohan tämä ilman muuta oli. Liberomme Jontun ollessa pois tänään kokoonpanosta loukkaantuneena, niin ikävä kyllä kaksi päivän kokoonpanossa ollutta liberoa päätyivät "loukkaantuneiden" listalle. Onneksi penkiltä löytyi vielä yksi pelin hakkurina aloittanut Ossi. Ossille varmaan uusi pelipaikka, mutta haettuaan erivärisen paidan pukukopista, selviytyi hyvin tulikokeesta. Harvemmin aloittava hakkuri vaihtaa kesken pelin liberoksi. No nyt sekin on nähty, ja ehkä juuri siksi kotijoukkue meni aivan lukkoon ja Loimu tuli kaukaa ja ohi tässä erässä (17-10,18-18,27-29). Koko pelissä joukkueellemme kertyi huimat 94 vastaanottoa ja prosenteiksi 45%. Tätä pitää parantaa tänään. Torjunnat meille 16-3, joten sillä saralla kulki hyvin. Hienoa taistelua meiltä, ja samalla ensimmäinen kiinnitys välieräpaikkaan. Tänään jatketaan Kauppiksella klo 15.00. Silloin selviää, kuka jatkaa neljän parhaan joukkoon. Ole paikalla!

Tilastot Top 3

+/-

1. Aksu 24/+17

2. Kaitsu 19/+12

3. Niila 12/+11

Torjunnat

1. Nikke/Niila/Aksu 3

2. Kaitsu/Ossi 2

3. Sami/Miikka/Ville 1

Ässät

1. Niila/Nikke 2

2. Aksu/Miikka 1

V-O

1. Aksu 17/64%

2. Miikka 21/52%

3. Ossi 23/48%

*** Aksu Vaasan raadin valitsema ykköspelaajavalinta, ei mennyt tälläkään kertaa harhaan. Hyvä peli Aksulta, vaikka välillä meinasi usko loppua.

** Kaitsu Jälleen lepovuorosta ratkaisijaksi.  Ei voinut miestä pitää taaskaan koko peliä vaihdossa, vaan kun ratkaisijoita tarvittiin, niin Kaitsu hyppäsi kehiin. Teki mm. viidennessä erässä selvää jälkeä tehden lähes puolet pisteistämme.

* Ossi Aloitti hakkurina, mutta päätyi liberoksi ja hoiti sen tontin hienosti. Aina valmiina paikkaan kuin paikkaan (näköjään). Rauhallisuus ja keskittyminen on ilman muuta Ossin parhaita piirteitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti