Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

sunnuntai 7. huhtikuuta 2024

M2 PV 2. Loimu - Kiisto 3-2 ( 20-25,22-25,25-15,25-23,17-15)

Tiukka puolivälieräsarja Kiistoa vastaan on takana. Kymmenen erää se onneksi "vain" vaati, eikä tarvinnut mennä kultaiseen lottoerään. Jos eiliseen peliin verrataan, niin ei juuri mikään muuttunut. Tosin nyt eriä ei voitettu vuorotellen. Kiisto vei kaksi ensimmäistä meidän vasta lämmitellessä. Sen jälkeen kotijoukkue punnersi voiton suoraan sanoen väkisin. Alku oli varmaan molemmin puolin aika sekavaa. Edellinen naisten ottelun venyminen vei 15 min lämmittelystä, ja kaikki joutuivat ainakin meillä lähtemään kylmiltään pelaamaan totutusta. Lämmittely kesti näköjään ne ensimmäiset kaksi erää, jonka jälkeen juna kulki taas. Runsaat 60 katsojaa näki kyllä huimaa lentopalloviihdettä omalla katsomallaan summalla. Kiitos kaikille tukijoille. Saatiin ainakin sen verran rahaa kasaan, että voidaan huolella tilata iso bussi seuraavalle vieraspelireissulle, nimittäin Turkuun. Seuraava vastustajamme on todellakin siis TuTo. Ottelupäivistä tiedotetaan lähipäivinä. Pelin sisällä eiliseen nähden tapahtui ainakin hihapuolella huomattava parannus. Nyt päästiin jo huimaan 65% nostoon. Syöttöruudussa jäätiin kuitenkin tänään kymmenen pakkaselle.  Marginaalit sarjassa tulevat tässä. Ensimmäinen peli 2-3 (114-112). Toinen peli 3-2 (109-103). Kahden pelin yhteenveto Loimulle 6-4 (221-217). Eli neljällä pisteellä kymmenessä erässä oltiin parempia. Kun kevät lämpenee, tunteet kuumenee. Johtuu varmaan kuumottavasta kevät-auringosta. Molemmat pelit sisälsi kuumia tunteita sekä kentällä, että katsomossa. Kaikista kuitenkin selvittiin anteeksipyyntöjen kanssa ja toivottavasti kenellekään ei jäänyt paha mieli. Loimu toivottaa Vaasan junnuille hyviä loppupelejä junnusarjoissa ja varsinkin B-poikien sm-finaaleissa, joissa myös Loimun oranssit pelaavat.

Tilastot Top 3

+/-

1.  Kaitsu 17/+13

2.  Aksu 16/+8

3. Miikka 12/+3

Torjunnat

1. Niila 4

2. Ville 2

3. Kaitsu/Sami/Aksu/Miikka/Nikke 1

Ässät

1. Nikke 4

2. Miikka 2

3. Kaitsu 1

V-O

1. Miikka 12/66%

2. Aksu 26/61%

3. Joni 39/43%

*** Aksu Valtuutetun raadin valinta oli jälleen sama kaveri. Taitaa siis tehdä jotain oikein, koska jää aina valitsijoiden silmätikuksi. Kokonaisvaltaisesti oikea valinta kokonaisvaltaisesta hyvästä pelistä.

** Kaitsu Vanha lämpenee kauden tullessa tärkeisiin peleihin.  Pidettiin välillä lepotauko, ja kun peli piti ratkaista, Kaitsu taas paikalla.

*Nikke Passarin pelaaminen ja sen onnistuminen on joukkueelle tärkeintä. Tänään Nikke hyökkäsi valmentajan pyynnöstä tehden 5/+4, syötti neljä ässää. Kaiken lisäksi peippasi ratkaisevan ottelupallon kenttään. 

Seuraava kotiottelu jo nyt tiedossa. Se on sunnuntaina 14.4 klo 15.00 Kauppiksen hornankattila. Jos veressäsi on edes hieman oranssia sävyä, sinun täytyy tulla paikalle. Jollei ole, niin tämän sarjan jälkeen on pakko olla. Tämä sarja ratkaisee finaaliin menijän, joten panokset ovat kovat. NÄHDÄÄN !






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti