Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

sunnuntai 24. maaliskuuta 2024

M2 1/16 2. ottelu Loimu - VaLePa 3-0 (25-18,25-15,26-24)

Ensimmäinen pudotuspelisarja on nyt hoidettu ja matka jatkuu. Tänään molempien kokoonpano oli hieman muuttunut, mutta asetelmat pysyi jokseenkin samana eli Loimu oli askeleen edellä. Pienemmän salin tuska näkyi ilman muuta vastustajan tekemisessä. Kun syöttöön ei enää pystynytkään ottamaan Sylvään salin kahdeksan metrin vauhtia. Näin vastaanottomme pääsi edes vähän helpommalla. Ei se silti ihan huippua tänäänkään ollut, mutta päästiin jo yli viidenkympin prosenteissa (53%). Tällä kertaa saatiin lahjaksi 27 pinnaa, jos eilen niitä annettiin lähes saman verran. Tilastoihin mahtui tänään torjuntavoitto 10-4 ja myös ässissä 8-3. Bonuksena voisi mainita vain viisi suoraa hyökkäysvirhettä koko peliin. Sillä saralla ollaan aikataulussa, mutta edelleen syöttöruutumme tökkii pahasti, jopa kotisalissa. Treeniä treeniä näköjään tarvitaan. Pitää alkaa varmaan pitää tilastoja myös treeneissä syöttövirheistä, jotta nähdään onko kehitystä vai takapakkia. Näistä ei tietenkään saisi liikaa puhua, ettei tule liikaa paineita ruutuun. Toisaalta helpollakin syötöllä näistä tämän päivän viidestätoista virheestä varmaan olisi ainakin jokunen piste saatu. Kaiken kaikkiaan kuitenkin kelpo peli koko joukkueelta tärkeillä hetkillä. Illan pimetessä on myös seuraava vastustajamme selvinnyt. Pääsemme tämän kauden toiselle Vaasan vierailulle. Vieraissa aloitetaan 6.4 ja heti perään Raisiossa 7.4. Pääsiäisviikonloppuna maalataan vain munia ja ehditään myös muutama treeni ennen Vaasan reissua vetämään.

Tilastot Top 3

+/-

1. Miikka 12/+9

2. Ossi 10/+5

3.  Aksu 9/0

Torjunnat

1. Miikka/Nikke 3

2. Kaitsu 2

Ässät

1. Aksu 3

2. Miikka 2

3. Ossi/Ville/AJ 1

V-O

1. Aksu 8/87%

2.  Miikka 9/55%

3. Antti 28/43%

*** Miikka Tänään ulkoistettiin parhaan pelaajan valinta ja se osui juuri oikeaan. Päivän ilopilleri jos mahdollista, koska ei Miikka usein pelissä hymyile. Hyvä peli kuitenkin.

** Ossi Oli tänään pelivuorossa Hakkurin tontilla. Hyvin suoriutui tehtävästä, vaikka pelasi eilen junnuturnauksenkin läpi.

* Nikke/Kaitsu Nikke Jatkoi siitä mihin eilen jäi. Pimensi vastustajan taivaan isoilla käsillään ja myös Nikken voitontahto on niin kova, että siitä hyötyy koko joukkue. Kaitsu sai tänään pääsääntöisesti huilata, mutta tuplavaihdoista kentälle joka erässä. Tärkeitä torjuntoja ja viisi pistettä plakkariin lyhyessä ajassa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti