Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

lauantai 23. maaliskuuta 2024

M2 1/16 1. ottelu VaLePa - Loimu 1 1-3 ( 25-19,20-25,19-25,22-25)

Vaikeuksien kautta voittoon. Vaikeuksissa, on ollut suosittu sana meidän joukkueessa huumorimielessä. Nyt siinä oli meidän koko joukkue, ja huumori oli kaukana, koska oltiin tosi kovissa vaikeuksissa pelin ensimmäisessä erässä. Pistän tämän lievän jännityksen, pelitauon, pienen rosterin ja suuren virhemäärän piikkiin. Valepan ei tarvinnut tehdä ensimmäisen erän pisteistä, kuin tusinan. Me hoidettiin loput. Onneksi saatiin peli edes jollain tavalla uomiinsa ja alettiin taistelemaan voitosta. Ja kun meidän joukkue saa pelin kulkemaan, niin muita ei otsikoissa ole. Vaikkei nyt ihan tällä kertaa ihan jyrätty, niin kuitenkin vankan kokemuksen siivittämänä voitettiin juuri ne tärkeät pallot. Olihan siinä loppupuolellakin välillä Loimu takaa-ajajana, mutta näin se on ollut ennenkin, ja voittoon ollaan noustu. Mainittakoon, että Valepan vaihtopenkki oli tyhjä, koska olivat vain seitsemällä veljeksellä liikkeellä. Meillä sentään hurjat kaksi vaihtomiestä ja varalibero. Kaksikko kävi ensimmäisen erän lopussa yrittämässä kääntää erää, mutta hyvästä sisääntulosta huolimatta Venni ja Jesse ei erää enää meille kääntänyt. Ikävä kyllä myös toinen libero oli tarpeen, koska Jonttu muljautti nilkkansa niin pahasti toisessa erässä, että itsekeksityillä paareilla jouduttiin äijää vetämään loppupelin puolelta toiselle. Kaiken kokenut Haste kuitenkin paikkasi hyvin ja raapisi yli 50% nostot loppupelissä. Katsotaan löytyykö joukkueen sisältä toiseksi liberoksi korvaavaa pelaajaa, vai pitääkö alkaa neuvotella C-ikäisen liberon ja hänen managerinsa kanssa. Näytöt on annettu talvisarjassa ja hyviä ne on ollut. Talvisarjasta on moni pelaaja ennenkin noussut liigaan asti.  Ehkä kutsu käy treeneihin lähiaikoina, ja silloin nähdään olisiko tällä tulevaisuuden junnulla paikka tärkeisiin loppupeleihin. Nimeä ei vielä anneta julkisuuteen. Huomenna jatketaan Kauppiksella 15.00, jolloin haetaan toista voittoa, joka takaa pääsyn kahdeksan parhaan joukkoon. Luvassa kovan pelin lisäksi hieno ottelutapahtuma kenttäkuulutuksineen. Lisää virtaa tuo myös muutama "uusi" pelaaja, jotka tänään olivat junnujen turnauksessa tai työesteiden takia poissa. Jottei jälkeen päin kaduta, ole paikalla. Ja vielä iso kiitos hienolla rumpu/kannustusryhmälle. Vaikka ryhmä oli pieni, niin ilman muuta kotijoukkueen ryhmä jäi hopealle.

Tilastot Top 3

+/-

1. Miikka 15/+9

2. Sami 15/+7

3. Kaitsu 13/+5

Ässät

1. Niila 2

2. Ville/Sami/Kaitsu 1

Torjunnat

1. Nikke/Niila 4

2. Miikka 2

3. Sami/Kaitsu 1

V-O

1. Miikka 19/63%

2.  Antti 15/53%

3. Sami 23/48%

(Jesse 2/100%)

*** Miikka Kokonaisvaltaisesti hyvä peli. Hyökkäys, vastaanotto ja tottakai  kielletty vastustajan hiillostaminen toimi.

** Nikke Ei kerjäämällä saa tähtiä, vaan hyvällä duunilla. Tänään hienot neljä torjuntaa, ja iso rooli kentällä joukkueen sytyttäjänä. Tehot 7/+6 on passarille aivan huiput.

* Sami/Niila Samin paluu viikon sairastamisen jälkeen oli vähän kysymysmerkki. Kun paikka aloituksessa tuli, niin joukkueen parhaat 15 pistettä tuli taottua Miikan kanssa. Niila Päivän toinen neljän torjunnan pelaaja. Jälleen hyvää tekemistä, mutta syöttöruudussa pieniä ongelmia.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti