Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

sunnuntai 10. maaliskuuta 2024

M2 YJS AitRi - Loimu 0-3 (21-25,20-25,27-29)

Viimeinen yläjatkosarjan ottelun jaossa olleet pisteet käytiin ryöstämässä Nääsvillestä Kaukajärven vapaa-aikatalolta. Tällä voitolla "välisarjan" pisteet tasattiin 3-3 ja samalla myös erillä 3-3, kun molemmat hakivat täydet pisteet vieraista puhtaalla 3-0 voitolla. Päivän peli oli myös peli vieraskentällä kotijoukkueelta, koska joutui evakkoon kotisaliltaan. Puolin jos toisin haittasi varmaan molempia erittäin matala sali, vaikka toisaalta syöttötilaa oli aivan liikaakin. Nämä kaikki sopivat kuitenkin juuri meille, jonka pelin loppunumerotkin osoittaa.  Yhteenvetona menneestä kaudesta alkusarjan lohkovoitto, yläjatkosarjan lohkovoitto, sekä kirsikkana kakun päällä ansaittu ranking 1. sijoitus koko suomen mittapuulla välisarjan jälkeen. Tämä takaa kotiedun hamaan tappiin asti, jos ja kun sinne asti mennään. Toisaalta on myös paljon niitä joukkueita, jotka ovat erittäin kiinnostuneita päänahastamme. Päivän pelissä tarvittiin siis kaksi voitettua erää tähän saavutukseen, ja se hoidettiin heti sovitusti. Kun tänään mukana oli huimat 14 äijää, niin kahden erän jälkeen laitettiin koko porukka vaihtoon ja uudet 7 äijää tilalle. Mitä teki nämä äijät, ei nyt ihan paineettomassa tilassa, vaan näytön paikan saatuaan. Hallitsi erää välillä 8-3, 16-12, 23-18 mutta silti piti hakea ratkaisua jatkopalloilla. Kotijoukkueella oli yksi eräpallo ja meillä neljäs ottelupallo ratkaisi pelin 27-29 pisteillä. Hienosti kuitenkin hoidettu homma kotiin. Erikoismaininta pitää antaa nuorelle hakkurillemme Ossille, joka kannatteli hyvällä hyökkäyksellään joukkuettamme kolmannessa erässä. Myös kapteeni Sami säesti hyvin, vaikka vastaanotto oli kadoksissa. Niin ja pakko mainita myös liberomme Jonttu, joka  saalisti myös kauden ensimmäisen hyökkäyspisteensä tarkalla hihahyökkäyksellään ykköskulmaan. Raskaan kauden sisällä joukkueemme ei kuitenkaan lepää, edes tulevan vapaan viikonlopun aikana, vaan ovat keskenään päättäneet pysyä lähellä toisiaan, ja luoda yhteishenkeä. Tarkoitus pelata biitsiä, tehdä pompputestejä hiekalla, saunoa jne. Odotellaan ja levätään peleistä pari viikkoa, tottakai treenejä unohtamatta. Viikon päästä sunnuntaina tiedetään mihin "juna kulkee taas". Matkassa mukana oli jälleen Neste Lieto. Kiitos ! Pysykää kuulolla ! 

Tilastot Top 3

+/- 

1. Ossi 9/+5

2. Aksu 8/+3

3. Sami 7/+4

Torjunnat 

1.  Niila 3

2. Sami/Aksu 1

Ässät

1. Ossi 2

2. Sami/Aksu/Niila/Miikka 1


V-O

1. Miikka 5/80%

2. Jonttu 9/66%

3. Aksu 13/54%

*** Ossi Ratkaisi pelin hienolla kolmannen erän tekemisellään, takoen hienot 9 pistettä. Ei näyttänyt paljon Ossia häiritsevän lauantain turnaus ja kahdeksan pelattua erää. Nauttii pelaamisesta, kuten pitääkin.

** Niila Toinen junnumme, joka on  tällä hetkellä nousemassa jopa ykköskeskariksemme. Alkaa esittämään sitä torjuntavoimaa, jota tällä ulottuvalla jätkällä on. Kun vielä saadaan säädettyä yhteistyö passarin kanssa kohdilleen, niin kovaa ja korkealta on tulossa.

* Aksu Varsinkin ensimmäisen erän hyökkäykset ja kokonaisvaltainen pelaaminen ok.  Tottakai vain kaksi pelattua erää Aksulta ei antanut ihan kokonaisuutta näyttävää kuvaa, koska tällä kertaa ratkaisupallot hoiti joku muu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti