Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

lauantai 2. maaliskuuta 2024

M2 YJS NarPa - Loimu 0-3 (21-25,16-25,18-25)

M2 YJS jatkui tänään Lapissa NarPan vieraana.  Mukaan lähti tänään hurjat 13 äijää, ja mikä hienointa myös viisi tulevaisuuden pelaajaa, eli suomeksi sanottuja paljon junnuja oli mukana matkassa. Kaksitoista äijää heistä kävi kentällä. Narpan kokoonpano oli tänään aika pieni ja paljon muuttunut. Passarin tontille oli löydetty uusi tekijä Säkylän suunnasta. Tämän takia normipassari oli laitettu liberoksi. Kun vielä toinen passari, pari yleispelaajaa ja Sainio puuttui, niin kuskin paikalla oltiin lähes koko peli. Pieni tahra tuli kolmannessa erässä , jolloin oltiin jo 7-3 perässä. Pian kuitenkin tilanteet olivat 9-9 ja 12-12, jonka jälkeen vieraat veivät ja koti vikisi. Kun mennään meidän kokoonpanoon, niin paljon oli siinäkin muutoksia. Keskareina junnut (Eizei) eli AJ eli Antti jussi (-07) ja Niila (-06). Pikakomennuksella liberoksi tullut Haste (-76), syystä että Jonttu sai kipeän osuman alkulämmittelyssä sormeensa ja oli alkutahdit pelikyvytön. Ikähaarukka tänään siis kentällä parahimmillaan huimat 31 vuotta. Hyvin kaikki kuitenkin sopeutuu, ja se jos jokin on hienoa. Toisen erän puolen välin jälkeen tehtiin iso vaihtoruletti, jolloin kentällä oli kaikki viisi junnuamme (Niila, AJ, Jesse, Venni ja Ossi). Ossi nimettiin myös tässä kohtaan kentällä olleiden kapteeniksi. Ikää Ossilla tänään 16 v 22 pv, joka jää varmaan historiaan joukkueemme nuorimpana kapteenina. Kyllähän Ossi tämän ansaitsee, vaikka tänään peliaika ei ollut kuin tuplavaihtojen mittainen. Ehkä yhteispeli tämän nuoren tulevaisuuden pelaajan, joka jo nyt pelaa nuorten maajoukkueessa, ontuu hieman, koska Ossin pääasiallinen treenipaikka on Liiga-Loimun riveissä. En pidä sitä huonona, koska lähivuosina Ossin paikka on siellä, kuten muidenkin junnujemme. Nautitaan siis näistä huimista lupauksista niin kauan kun ehdimme. Varmaan vaihtoruletti jonkin verran sekoitti kaikkia, mutta mielestäni tänään oli juuri oikea hetki tehdä näitä. Pieni fanikatsomo ja vaihtopenkin jätkät loivat myös hienon tunnelman saliin. Yläjatkosarja huipentuu viikon päästä sunnuntaina AitRin vieraana. Silloin ratkaistaan kumpi vie "välisarjan". Jaossa on myös kotietu loppuun asti, tulevissa pudotuspeleissä.

Tilastot Top 3

+/-

1. Aksu  18/+14

2. Niila 9/+8

3. Kaitsu 9/+5

Torjunnat

1. Miikka 3

2. Niila/Kaitsu 2

3. Aksu/AJ 1

Ässät

1. Aksu 2

2. Niila/AJ/Venni/Nikke 1

V-O

1. Aksu 15/66%

2. Antti 19/47%

3. Miikka 8/37%

*** Aksu Tänään taas parasta kentällä, kuten yleensä.  Kiire illaksi töihin, joten takoi kovat pisteet mahdollisimman nopeasti ja liukeni paikalta ennen muita. Hyvä Aksu!

** Niila Nuori keskarimme näyttää nykyään pelatessaan aina kuuluvan tähdistöön.  Hyvää hyökkäys- ja syöttöpeliä. Tämän lisäksi myös puolusti monta palloa hienosti peliin.

* Junnut (Jesse, Ossi, Venni, Niila ja AJ) Junnut voi pistää nykyään suruttomasti kentälle. He eivät paljon hätkähdä, vaan pelaavat hyvällä sykkeellä yhtään jännittämättä.

* Antti Pikakomennuksella liberoksi Jontun loukkaannuttua. Pitkästä aikaa koko ottelu joukkueemme ikänestorille arvosanalla hyvä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti