Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

sunnuntai 18. helmikuuta 2024

M2 YJS OU Loimu 1-3 (20-25,18-25,25-22,23-25)

Viikonlopun toisessa mittelössä taisteltiin sarjapisteistä Oripäässä. Kotijoukkue oli saanut äijiä kasaan vain tasan kuusikon verran. Se jos jokin sekoitti varmaan monen pelaajamme ajatukset ja varmaan myös valmentajan. Näistä kuitenkin selvittiin vaikeuksien kautta voittoon. Ilman muuta pitää kaikesta huolimatta olla tyytyväinen tuplaviikonloppuna jaossa olleisiin kuuteen pisteeseen, jotka kaikki satoi Loimun laariin. Eilisen pelin ja junnuturnauksen rasitus tuntui varmaan monen pohkeissa, joten tänään jaettiin vastuuta hieman enemmän. Olisiko se ollut syy ailahtelevaisuuteen, vaikka hyvin "tuuraajat" hommansa hoitivat. Joukkueemme vahvuus on aina ollut leveys, joten jatkopelejä varten on myös hyvä jo tässä vaiheessa alkaa testaamaan varasuunnitelmia, kun tilaisuus siihen tuli. Tänään vahvin osa-alueemme oli ilman muuta torjunta. Joukkueemme kasasi hurjat 13 torjuntaa, nuoren keskarimme Niilan saalistaessa niistä 5 torjuntaa. Syöttöruutu jäi huimasti pakkaselle, eikä taaskaan toiminut sovitusti. Vastaanotto isossa salissa aiheutti jälleen isoja haasteita, mutta lopputulema oli kuitenkin kohtalainen 54%. Ensi viikonloppu huilataan ja vedetään happea. Valmennusjohto suosittelee kaikille avantouintia tai jääpussihoitoa paikallisesti, jotta saadaan paikat kuntoon kahteen viimeiseen yläjatkosarjan peliin. Vastassa vielä ennen pudotuspelejä NarPa ja AitRi, molemmat vieraissa. AitRin kanssa ratkotaan viimeisessä pelissä tämän välilohkon voittaja. Sitä odotellessa.

Tilastot Top 3

+/-

1. Aksu 16/+10

2. Kaitsu 15/+10

3. Sami 10/+8

Torjunnat

1. Niila 5

2. Aksu 3

3. Ville 2

Ässät

1. Sami/Aksu/Ville/Joni 1

V-O

1. Miikka 4/75%

2. Aksu 14/64%

3. Jonttu 21/57% / Jesse 14/57%

*** Jonttu  Oli tänään puolustuspäällä. Viistosta nousi lukematon määrä mahtavia puolustuksia, ja kun vielä vastaanottokin huippua, niin miksei ?

** Niila Nuori keskarimme torjui tänään huimat viisi pistettä ja hyökkäyskin kuosissa. Pahoja syöttöjäkin nähtiin Niilalta, vaikka niistä jäätiinkin pakkasen puolelle. Tältä jätkältä odotan paljon tulevaisuudessa, ja varmaan huutoon vastataan.

* Jesse Piipahti tänään runsaan erän verran kentällä, eikä huonosti sitä tehnyt. Jessen hyökkäyksessä alkaa olla sitä voimaa, mitä on odoteltu. Enemmän vielä rohkeutta niin hyvää tulee. Vastaanottokin tänään hyvää 57%, joten ansaittu tähti Jesselle.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti