Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

sunnuntai 19. marraskuuta 2023

M2 VaLePa - Loimu 2-3 (18-25,25-19,25-19,17-25,13-15)

Viikonlopun toinen ottelu muodostuikin ei niinkään läpihuutojutuksi, kuten ensimmäinen kohtaamisemme Raisiossa. Toki kotijoukkueella oli hiukan kuusikkoon tullut lisää äijiä ja meiltä taas lähtenyt. Ennen viikonlopun pelejä kuvittelin pelit juuri toisin päin. Narpan kanssa vaikeuksia, ja Valepasta helppo voitto. Ei kannattaisi kuvitella, sillä päinvastoinhan se meni. Valepa näytti jo meidän kolmannen erän romahduksen jälkeen  marssivan helppoon voittoon, mutta mitä vielä. Neljäs taas meidän täydellistä hallintaa, kun eräs Kouki päästettiin irti. Lepovuoroksi ajateltu päivä päättyi lyhyeen. Vajaat kymmenen pistettä Kouki ehti niitata jo neljänteen erään, ennen kuin pilli soi erän päättymisen takia. Niskalenkki oli saatu, mutta ei suinkaan liian vahva. Viides meni meille niukasti 15-13 ja ryöstöretki oli valmis. Tänään joukkueemme keskariosastolla esiintyi myös uusi kasvo, b-junnuista pikakomennuksella mukaan tullut   A-J Oksanen eli tuttavallisemmin "Eizei". AJ on treenannut kauden aikana kanssamme useita kertoja, eikä yhtään ujostellut kentälle päästyään. Syöttöruudussa hyvää tekemistä ja päivän saldona 2 pistettä. Keskariosastomme parasta oli kuitenkin tänään pitkän huiskea keskarimme Ville. Villen syöttöruutu jäi vähän pakkaselle, mutta muuten pelkkää plussaa äijälle. Unohtamatta konkarihakkuriamme Kaitsua, joka rohmusi taas tänään meidän päivän kovimmat 19 pistettä. Pelin yhdeksi erikoisuudeksi voidaan mainita yhteensä 24 torjuntapistettä. Kotijoukkue 13 ja vieras 11, eli kaksi hyvää torjuntajoukkuetta , ellei jopa lohkon kovimmat oli vastakkain. Hyvä parannus meiltä syöttöruudussa, kun vain 13 virhettä viiteen erään.

Tilastot Top 3

+/-

1. Kaitsu 19/+8

2.  Aksu 16/+7

3. Miikka 14/+8

Ässät

1. Ville 2

2. Kaitsu/AJ/Joni 1

Torjunnat

1. Kaitsu/Ville 3

2. Aksu/Joni 2

3. Miikka 1

V-O

1. Miikka 14/71%

2. Aksu 27/63%

3. Sami 18/55%

*** Aksu Huilipäiväksi kaavailemani päivä muuttuikin ratkaisijan päiväksi. Alun tuplavaihtojen tahmeus muuttui liekeiksi, ja sytytti myös koko joukkueen uuteen lentoon päästessään takaisin kuusikkoon.

** Ville Villen silmissä oli myös aito palo ja halu voittaa ottelu, ja Ville oli myös suuri palanen siinä. Syöttöruutu hiukan tökki, mutta rauhoittumisen jälkeen sekin alkoi toimia.

* Kaitsu Jälleen kerran paras pistemiehemme (ei yllätys). Tänään kuitenkin tuli ei tyypillisiä virheitä, mitkä ei todellakaan äijää lannistanut. Oli varmaan eniten vartioitu pelaajamme, ja yritti tappaa palloa myös mahdottomista paikoista yhtään varmistelematta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti