Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

lauantai 25. marraskuuta 2023

M2 Loimu - KoKa 3-1 ( 21-25,25-16,25-11,25-19)

Päivän asetelma ennen peliä oli Daavid vastaan Goljat, tai tässä tapauksessa toisin päin, jos kotijoukkue mainitaan ensin . Lohkon ykkönen kohtaa hännänhuipun, on yleensä myrkyllinen asetelma. Niin oli tänäänkin. Vaikka penkillämme oli liuta äijiä, niin tarkoitus oli säästää osaa heistä toipilasajan takia. Taudit on jyllännyt jo ehkä vähän liikaakin joukkueessamme. Alkuun siis erittäin erikoinen kuusikko yritti taltuttaa innokkaan Kosken kuusikon, mutta turhaan. Peli ei vaan lähtenyt rullaamaan missään vaiheessa, varsinkin vastaanoton tökkiessä aivan liikaa. Kaikki kunnia Koskelle kovasta alusta, sillä oltiinhan me aivan vastaantulijoita. Toiseen erään oli pakko tehdä muutoksia hieman riskilläkin, ja ne tuottivatkin tulosta. Toipilaat kentälle, toki heidän omalla suostumuksellaan, ja peli alkoi taas toimimaan ja jopa hymyn pilkahduksia näkyi kentällä, joka ilman muuta yksi pelin tärkeimpiä elementtejä. Jos suunpielet on jatkuvasti väärinpäin, niin nautinto itse pelistä on erittäin kaukana. Pakkovoitoilta tämä ilman muuta alun perin tuntui, ja se jos jokin saa pelistä pois rentouden ja hauskuuden. Onneksi nyt kuitenkin ne meille kuuluvat kolme pistettä tulivat oikeaan paikkaan ja pitää olla siitä todella tyytyväinen. Seuraavaan peliin on aikaa tasan viikko, joka me ilman muuta tarvitaan, että saadaan äijiä taas takaisin treenirinkiin ja  ja pelikentille. Tämän viikon treeneissä oli huimat 7 ja 6 / 17 äijää, joten ei se ihan pelinomaista ole ollut. Tänään päivän tähdistö ei ollut suoraan pistekeskeinen, vaan onnistujia haettiin myös muualta. Tässä päivän onnistujat.

Tilastot Top 3

+/-

1. Aksu 22/+15

2. Miikka  15/+9

3. Kaitsu 15/+11

Ässät

1. Aksu 4

2. Miikka 2

3. Kaitsu/Tuukka/Ville/Venni

Torjunnat

1. Tuukka/Ville 3

2. Aksu 2

3. Kaitsu/Miikka/Jere/Nikke 1

***** Rumpuryhmä Aivan huippuhieno tunnelmanluoja päivän otteluun. Ehkä jotain olisi voinut jättää sanomatta, mutta kuitenkin hienoa tunnelmaa tuova porukka. Tervetuloa uudelleen !!!

*** Aksu Ei ihan nappipeli, mutta kuitenkin päivän parastamme. Vielä enemmän toivoisi myös Aksulta iloisuutta ja avoimuutta peliin, joka varmasti auttaisi joukkuettamme.

** Jonttu Yksi lepovuoron äijä tuli vaihdosta kentälle ja toi sitä totuttua rauhallisuutta hihaosastolle ja myös koko pakettiin. 13/77% vastaanotto voisi olla yksi osasyy.

* Tuukka Syttyi faniryhmän rumpusooloihin ja pelasi yhden kauden parhaimmistaan. Hyvä Tuukka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti