Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

lauantai 18. marraskuuta 2023

M2 Loimu - NarPa 3-0 (25-21,25-16,25-20)

Pitkäaikaisen huoltajamme Mika Liimataisen muisto-ottelu pelattiin tänään kotihallissamme.  Hiljaisen hetken jälkeen peli alkoi selkeästi kotijoukkueen hallinnassa. Tämä voitto on omistettu Mikalle, joten toivottavasti katsoit sitä siellä pilven reunalla. Molemmat oli liikkeellä pienellä rosterilla, joten sekin loi jännitystä peliin. Odottamatonta draamaa ekassa erässä oli kuitenkin jo aivan liikaa, kun ensin loukkaantui Narpan hakkuri tilanteessa 13-11 sormen mennessä pois paikoiltaan. Tohtori Haste kuitenkin vetäisi sen paikoilleen. Hakkuri kuitenkin huilasi loppupelin. Seuraavaksi sairastuvalle kannettiin tilanteessa 24-21 Narpan yp nilkkavamman takia. Jotenkin silti tuntui, että kotijoukkueen peli sekosi enemmän kuin vastustajan, koska kaksi tärkeintä pelaajaa oli heiltä sivussa. Piti jopa ottaa johtotilanteessa aikalisä ja herätellä jätkiä, että peli saataisiin kunnialla loppuun.  Saatiinhan se ja kolme pistettä sarjataulukkoon vietäväksi. Ei tämä peli nyt ihan parasta ollut, mutta miettien sitä, että taudit on kiertänyt joukkuetta ja vähillä treeneillä on useampi koonpanon pelaajista ollut. Samaan aikaan oli myös a-poikien turnaus Hesassa ja lisäksi neljä äijää sairastuvalla, joten itse ainakin pakko olla tyytyväinen voittoon. Huomenna jatketaan Sastamalassa, mutta rosteri ei paljon muutu, sillä kaksi junnuamme oli myös saaneet sormivamman turnauksessa tänään. Olikohan tänään joku kansainvälinen sormivammapäivä ? Syöttöruutuun ilman muuta huolellisuutta huomenna sillä tänään sieltä tuli suurimmat miinukset 1/-12.

Tilastot Top 3

+/-

1. Kaitsu 14/+7

2.  Aksu 12/+5

3. Miikka 10/+7

Ässät

1. Ville 1

Torjunnat

1. Kaitsu/Aksu/Miikka 2

2. Ville/Tuukka/Joni 1

V-O

1. Miikka 4/75%

2. Aksu 20/70%

3. Jonttu 21/66%

*** Jonttu 

 Isän muisto-ottelu sytytti Jontun ilman muuta parhaimpaan. Kahden viikon sairastelu ei näkynyt, vaan Jonttu oli itse rauhallisuus ja varmuus. Hieno esitys Jontulta.

** Miikka

 Ei tänään mitään ihmeitä, mutta kuitenkin säästöliekilläkin hyvää tekemistä jälleen kerran. Energian säästö lupaa hyvää myös huomiselle.

* Joni/Kaitsu 

Joni Pikakomennuksella aamulla passariksi ei Jonia hämmentänyt, vaikka kauden aikana alla vain muutamia treenejä. Kannatti Jonin leimata joukkueen 16. kisapassi.

Kaitsu Päivän paras pistemies, mutta koko joukkueen herpaantuminen näkyi ehkä Kaitsullakin, kun tuli ei tyypillisillä virheitä. Lupaa hyvää huomiseksi, koska varmaan nälkää jäi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti