Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

keskiviikko 8. marraskuuta 2023

M2 Loimu - TuTo 3-1 (25-8,25-23,18-25,25-21)

Tiistai-illan herkkupalaksi oli käsikirjoitettu M2 paikallisderby. Tämän sai todistaa myös huimat 45 katsojaa, joka on ilman muuta uusi seuraennätys viikkopelille. Kyllähän se varmaan pitää todeta, että hienoa taistelua he näkivät puolin ja toisin. Avauserä oli tosin Loimun pelaajien ylimarssi. Latauksemme näki jo pienoisessa alkupalaverissa, eikä se muuksi muuttunut. Vartin pelin jälkeen taululla komeili jo murhaavat 25-8 numerot. Ei tämä peli toki tässä vaiheessa ohi ollut, koska TuTo alkoi vasta heräilemään. Toinen erä vielä klaarattiin kahden pisteen erolla, mutta sitten, niin kuin niin monta kertaa aiemminkin tässä lajissa keskittyminen lipsuu. Tuto kiitti ja kumarsi, ja vei kolmannen erän nimiinsä. Jätkät keräsi onneksi vielä itsensä neljännessä ja vei täyden pistepotin. Muutamia poimintoja minun mielestäni, jotka tällä kertaa ratkaisi voiton kotijoukkueelle. Ensimmäisenä ilman muuta tulee mieleen pitkien pallorallien kääntyminen meille. Tottakai myös monta huimaa puolustuspalloa päätettiin omaan pisteeseen. Myös joukkueen taisteluilme oli todella tapissaan. Viimeisenä poimintana voisi mainita torjunnat meille 12-4.  Viikkopelin ansiosta molemmat joukkueet saavat huilata viikonloppuna. Oranssit jatkaa 18-19.11 tuplalla. 18.11 siis kotona Narpaa vastaan ja 19.11 Sastamalasa eli Vammalasa, kotipelistä tulossa lisätietoa lähiaikoina.

Tilastot Top 3

+/-

1. Kaitsu 24/+24

2. Aksu 21/+10

3. Miikka 12/+6

Ässät

1. Kaitsu 2

2.  Aksu/Miikka/Jere 1

Torjunnat

1. Kaitsu 4

2. Ville 3

3. Miikka/Jere  2

V-O

1. Miikka 17/53%

2. Haste 26/50%

3. Aksu/Hannes 12/50%

(Sami 2/100%)

*** Kaitsu  Taas näytti nuoremmille miten palloja tapetaan ja puolustetaan.  Tilastomiehen sarake oli aika yksitoikkoinen, vain pelkkiä plussia. Hyvä Kaitsu !

** Aksu Sunnuntain lepovuoro näytti tekevän hyvää, koska taas "putki" kulki totuttuun tapaan. No ei nyt ihan , mutta 21/+10 pistettä oli ihan kelpo saavutus. Tiedän kyllä, että Aksusta löytyy vielä enemmänkin. 

* Nikke/Ville Nikkekin oli jo onneksi unohtanut Oripään kärsimykset ja oli taas täysillä pelissä mukana. Hassutti kyllä huolella vastustajan torjuntaa monesti, mutta lisäämällä keskipeliä, oltaisiin saatu enemmän vastustajan torjuntaa miettimään minne mennä. Ville  Tuli vaihdosta kentälle ja torjui ratkaisevat pisteet meille. Monta torjuntaa oli jo "läheltä piti" tilanteita, mutta ne ratkaisevat oli todellakin niitä ratkaisevia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti