Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

lauantai 14. lokakuuta 2023

M2 Loimu - VaLePa 3-0 (25-20,25-20,25-16)

Kauden toinen ottelu palautti joukkueemme takaisin voittokantaan. Viime viikonlopun tappio oli nollitettu, ja uusi alku kotona lupaa jo paljon parempaa. Ensimmäisen pelin jälkeen tuskin kannattaa edes huolestua, eikä toisenkaan pelin jälkeen vielä hurrailla. Tosi asia on se, että pitkä pelitauko näkyy vielä, ja uusien pelaajien sisäänajo kestää aina aikansa. Tänään uusi nuori passarimme Venni pääsi näyttämään taitojaan yhden erän ja kahden tuplavaihdon verran. Ihan äijämäisesti meidän 17 v junnu passeja heitti. Mainittavaa on myös Akseli Koukin ensimmäinen kotiottelu. Olihan se juuri sitä, mitä valmennusjohto odotti jo ensimmäisessä pelissä, eli liekeissä. Tänään koko rosteri kävi kentällä, lukuun ottamatta Jereä, joka teloi itsensä viime treeneissä. Torjunnat meille 9-1 ja ässät 9-2, joten näillä sektoreille pärjättiin. Yhteenvetona voisi sanoa, että tänään 11/16 oli pelikuntoisia ja muut sairastuvalla. On nilkkavammaa, selkävammaa, kuumetta, olkapäävaivaa jne. Onneksi kausi on vielä nuori ja rosteri tällä kaudella iso. Tosin joku jo torstaina sanoi, että pitäisikö ensi kaudeksi lisätä 16--> 24 pelaajamäärää. Juna kulkee taas ja päätyy ensi lauantaina Koskelle, jossa legendaarinen kuuden sm-mitalin ja 2006 suomenmestariksi Iskuvolleyn riveissä pelannut Jukka Lehti pyörittää peliä. Luvassa vastassa varmaan paljon kokemusta, sekä lisämausteena paljon nuoruutta. Peli alkaa lauantaina klo 17.00 Kosken urheilupyhätössä, johon ihan kiva itsekin palata useamman vuoden jälkeen.

Tilastot Top 3

+/-

1. Aksu 19/+13

2. Miikka 11/+9

3. Kaitsu 11/+8

Torjunnat

1. Miikka/Aksu 3

2. Kaitsu/Ville/Tuukka/Nikke 1

Ässät

1. Kaitsu 3

2. Aksu/Ville 2

 3. Tuukka/Venni 1

V-O 

1. Aksu 7/86%

2. Miikka 24/71%

3. Jonttu 14/57%

*** Aksu  Ei ihan vieläkään parastaan, mutta kuitenkin päivän paras ilman muuta. Odotukset on Aksun kohdalla korkealla, ja uskon että hän lunastaa ne kauden edetessä.

** Miikka Jäi tänään aika pienelle ruualle, mutta niihin nähden 8/+7 hyökkäys ja vastaanoton pommituksen kohde, joka tosin itse ihmetytti 24/71%, eli Miikkaa pommitettiin kaikkein eniten. Kun 13 kertaa kuppinostoja peräkkäin, niin ainakin itse olisin jo syöttänyt jollekin muulle.

* Kaitsu Jälleen tähden arvoinen Samat hyökkäystehot, kuin Miikkalla. Tuplavaihdot vei ylimääräiset pisteet, mutta aina kentällä ollessaan takuuvarmaa tekemistä ja joukkueen sytyttämistä.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti