Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

lauantai 7. lokakuuta 2023

M2 TuTo - Loimu 3-2 (25-23,25-27,25-23,19-25,15-12)

Kauden ensimmäinen ottelu on takana, joka oli juuri käsikirjoituksen mukainen. Tiukkoja eriä, kovaa vääntöä ja molemmilta paljon suoria virheitä. Nämä elementit kuuluukin tiukkoihin paikallisvääntöihin, mutta olen silti hieman pettynyt oman joukkueen esitykseen. Joukkueemme ei jotenkin vaan ollut valmis tänään, eikä saanut peliä rullaamaan toivotulla tavalla. Vaikka vastus olikin erittäin kova, niin näillä virhemäärillä on vaikea voittaa edes huonompaakin joukkuetta kuin TuTo. Tottakai ymmärrän alkukauden alkujännityksen, mutta ei se viittä erää pitäisi kestää. Turha tässä enää on kitistä, koska peli on jo pelattu. Saaliina kuitenkin yksi sarjapiste ja siihen pitää tyytyä. Rosterimme oli tänään tosi pieni, koska junnut pelasi Helsingissä. Suurta vaihtorulettia ei tästä johtuen ei pystynyt pyörittämään.  Tämä tahmeasti alkanut kausi ei ole meille mikään uusi juttu, mutta normaalisti peli paranee peli peliltä. Siihen uskon vieläkin, joten ei syytä huoleen. Niin ja muuten torjunnat 10-10 ässät Tutolle 7-4. Isossa kuvassa virheet hävittiin 42-40 sisältäen torjunnat vastaanotot  jne. joten siitä ei löydy tuloksen syytä. Tosin tuosta puuttuu vielä meidän verkkovirheemme, joita oli helpostikin ainakin 10.

Tilastot Top 3

+/-

1. Kaitsu 29/+20

2. Aksu 17/0

3. Miikka 14/+7

Torjunnat

1. Aksu 3

2. Kaitsu/Miikka/Nikke 2

3. Tuukka 1

Ässät 

1. Kaitsu 2

2. Sami/Miikka 1

V-O

1. Jonttu 19/63%

2. Aksu 42/57%

3. 34//53%

*** Kaitsu Ikinuori Kaitsu teki taas sen mitä odotettiinkin. Ryynäsi palloja kentän pinnasta eniten jälleen. Lisämausteena 29 pistettä, mikä ei siltikään riittänyt voittoon. Se ei todellakaan jäänyt Kaitsusta kiinni.

** Jonttu Pari huippupelastusta, ja mieleen jäävä rauhallisuus koko pelin aikana. Bonuksena kuitenkin päivän paras hiha 19/63%

* Miikka Vaikea kauden aloitus Miikkalta, mutta keräsi itsensä, vaikka pyysi jo päästä vaihtoon. Vastaanotto ja hyökkäys parani pelin vanhetessa, joten ansaitsee saada tähden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti