Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

sunnuntai 22. lokakuuta 2023

M2 KoKa - Loimu 0-3 ( 17-25,15-25,14-25)

Sarja jatkui sunnuntain ratoksi Koskella. Pelipäivä muuttui päivällä,  jotta kotijoukkue sai rosteriinsa lisää nuoria. Kaikella kunnioituksella se ei kyllä paljon auttanut. Jotenkin oli aistittavissa, että kotijoukkueen peli oli aika sekaisin. Johtuuko yhteisharjoittelun puutteesta vai mistä, kuka tietää ?  Samalla voi myös pähkäillä meidän syöttöruudun tilannetta. Nimiddäin voi rähmä 16 virhettä. Aina kun on junnuja kentällä puolella jos toisella, niin jotenkin toivoisin aina paljon onnistumisia. Tällä kertaa niitä löytyi oranssipaitojen puolelta. Ensimmäistä aikuisten sarjan peliä hakkurin paikalla pelasi tänään Ossi. Tämä nuori lahjakkuus lunasti kyllä paikansa kentällä ihan huolella. Lisäksi toinen tänään kentällä esiintynyt junnumme oli Venni. Tuplavaihdoista sisään ja myös kolmannen erän avauksessa mukana. Alkuun rullasi hyvin, mutta ehkä hieman keskittyminen herpaantui jossain vaiheessa. Mieleen jäi varmaan ilman muuta kaikillle Vennin huippuhaku vaihtopenkin takaa, ja siitä nappipassi Miikalle, joka moukaroi pallon soikeaksi kenttään.  Kaiken kaikkiaan hyvä tunnelma Kosken liikuntahallisssa oli, ja kiitos siitä kaikille paikalla olleille. Ensi viikonloppuna rauhoitutaan ja pidetään taukoa peleistä, ja käydään lauantaina saattamassa koko joukkueen kanssa haudan rauhaan pitkäaikainen huoltajamme Mika Liimatainen, joka menehtyi yllättäen sairaskohtaukseen 20. syyskuuta. Mikan muisto-ottelu pelataan lauantaina 18.11 Kauppiksella. Tästä tiedoitetaan vielä lähempänä ajankohtana.

Tilastot Top 3

+/-

1. Aksu 16/+8

2. Ossi 15/+13

3. Miikka 11/+7

Ässät 

1. Aksu 2

2. Sami/Ville/Jere 1

Torjunnat

1.  Sami 3

2. Ossi/Aksu/Miikka 2

3. Jere 1 !!!

V-O

1. Miikka 12/83%

2. Aksu 12/58%

3. Antti 7/57%

*** Ossi Vaikkei ole vielä Super-Ossi, niin kovaa vauhtia tulossa. Lähes virheetön peli. Rauhallisuus huokuu ja on varmaan yksi parhaimmista henkisistä piirteistä tällä tulevaisuuden pelimiehellä.

** Miikka Ei päästänyt Miikkakaan tänään tunteita pintaan, joka on hyvä asia. Hyökkäys ja vastaanotto ansaitsee tähdet tänään.

* Sami/Aksu Aksu teki tänään eniten pisteitä meiltä, mutta ikävä kyllä myös eniten virheitä. Vielä ei ole biitsimies ihan sopeutunut sisäpeleihin, mutta kyllä se sieltä löytyy. Sami tuli sisään tänään aina tuplavaihdoissa, mutta silti hienot 6/+6 tehot. Oli myös tänään paras torjujamme kolmella kopilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti