Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

sunnuntai 12. helmikuuta 2023

M2 NVE 1. Loimu - OU 3-0 (26-24,25-19,25-18)

Tänään ne vihdoin alkoi, eli kauan odotetut pudotuspelit. Viimeinen alkusarjan ottelu pelattiin Oripäätä vastaan, ja kuinka ollakaan arpa heitti meidät ottelupariksi myös tähän ensimmäiseen pudotuspelisarjaan. Tälläkin kertaa Loimu oli vahvempi, kuten kauden  muissakin peleissä.  Erien alut oli kotijoukkueen vahvaa näytöstä, mutta jostain syystä jäätiin aina odottelemaan vastustajaa hyvän johdon jälkeen. Kun johtomme oli kurottu kiinni, niin silloin alettiin taas uudestaan pelaamaan. No tapa pelata se on tämäkin, vaikkei kuitenkaan kaikkein helpoin sellainen.  Onneksi päättäväisyys säilyi loppuun asti ja reilun tunnin pelin jälkeen taululla komeili hienot 3-0 lukemat. Hieman oli aistittavissa mielestäni pientä jännitystä panosten kovetessa, mutta onneksi päät kesti kuitenkin loppuun asti. Sarja jatkuu viikon päästä Oripäässä, jolloin ottelusarja on jo meille katkolla. Pelin pitää kuitenkin vielä rutkasti parantua, jotta on helpompi hengittää jatkossa. Niin ja kiitos myös hienolle kannustavalle yleisölle, joita oli huimat 62 katsojaa. Taitaa olla kauden uusi yleisöennätys.

Tilastot Top 3

+/-

1. Kaitsu 15/+11

2. Valtteri 13/+12

3. Eetu 10/+5

Torjunnat

1. Valtteri/Ville 2

2. Kaitsu/Miikka 1

Ässät

1. Valtteri 4

2. Nikke 2

3. Eetu/Ville 1

V-O

1. Jonttu 9/66%

2. Miikka 28/60%

3. Eetu 12/50%

*** Kaitsu Tykkää ilman muuta pelata näitä jatko-otteluita missä on enemmän panosta. Oli aivan pitelemätön verkolla, ja kaivoi myös upeita puolustuksia tärkeillä hetkillä.

** Valtteri Kauden parasta peliä ilman muuta.  Näköjään Valtterikin alkaa syttyä ratkaisupeleissä, ja tämähän lupaa hyvää jatkossa, kun saadaan Valtteri taas pelaamaan omalla tasollaan.

* Nikke Löysi tänään hyvin kuumat pelaajat ja harhautti mielin määrin torjujia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti