Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

lauantai 4. helmikuuta 2023

M2 Loimu - OU 3-2 ( 15-25,22-25,25-16,25-20,15-12)

Paikallisvääntö numero kolme päättyi tämäkin Loimun voittoon. Helpolla ei Oripään jätkät nahkaansa tällä kertaa myynyt, sillä niin ryminällä vieraat tulivat ja veivät kaksi erää suvereenisti. Syöttö oli niin vahvaa, että meidän jätkät oli aivan kuusessa (kusessa). Omaan piikkiin pitää ottaa ehkä kahden erän häviö, koska puhuin alkupalaverissa ohi suuni pelistä ilman merkitystä. Toisaalta voittokin oli taas siitä kiinni, että lupasin kahden hävityn erän jälkeen voittovirvokkeet. Voi kunpa tämä olisikin pelkästä puheista kiinni, niin helppoa olisi. Tosiaankin pelattiin alkulohkon viimeinen ottelu, ja se päättyi myös voittoon. Voitto oli jo kahdeksas peräkkäin, joten alkukauden jonkun sortin taapertamisen jälkeen joukkue on taas alkanut taistelemaan jokaisen pelin voitosta. 15 ottelua joista 12 voittoa. 6 Peliä oli viiden erä matseja, ja niistä viisi kertaa Loimu poistui voittajana kentältä. Taitaa näköjään sopia nuo 5-eräiset meille, varsinkin  kun jatkopeleissä lasketaan pelkästään voitot.  Passarin vaihto saattoi olla tänään se, joka rauhoitti peliä ja lopulta toi voiton. Hieno sisääntulo Jonilta. Pudotuspelit alkavat sunnuntaina 12.2 klo 15.00 Kauppiksella, kun vastaan asettuu joukkue, joka ei ole vielä tiedossa. Paljon on parannettavaa sinne, mutta toivottavasti tulevan viikon treenit sujuu taas taistelun merkeissä, niin saadaan tuotua sama fiilis myös pudotuspeleihin.

Tilastot Top 3

+/-

1. Eetu 27/+14

2. Kaitsu 17/+11

3. Sami 16/+9

Ässät

1.  Kaitsu / Eetu 3

2.  Ville/Joni/Jere 2

3. Sami 1

Torjunnat

1. Jere 2

2. Joni/Kaitsu 1

V-O

1. Pete 12/58%

2. Sami 60/53%

3. Eetu 13/30%

*** Joni Tänään monitoimimies tuli kentälle passarin rooliin toisen erän lopussa.  Vaikka erä hävittiinkin, niin se oli uusi alku. Rooli kuin rooli, niin Joni ottaa sen haltuun. Jonin kentälle tulo oli käänne parempaan rauhoittaen peliä huomattavasti. Ilman muuta voiton avain numero yksi.

** Eetu Päivän pistekunkku 27 tehtyä, mutta joutui kuitenkin välillä hakemaan vauhtia penkiltä. Heräsi tämän jälkeen ja oli isossa roolissa päivän voitossa. Vastaanotto söi yhden tähden lopulta.

* Sami Joutui myös nöyrtymään penkille huonon vastaanoton takia. Takaisin tulessaan taas syttyi. Päivän toiseksi parhaat hyökkäystehot ja vastaanotto alkuvaikeuksien jälkeen toimi ja sitten ei toiminut. Huimat 60 vastaanottoa ja 52 % on määrässä ehkä uusi ennätys.

*** Peetu Pakko antaa Jonin pojalle (4v) täydet tähdet, kun hoiti tulostaulua aivan esimerkillisesti. Tänään siis tehtiin historiaa, kun isä ja poika saivat molemmat 3 tähteä samasta pelistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti