Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

sunnuntai 19. helmikuuta 2023

M2 NVE 2. OU- Loimu 3-2 (21-25,29-27,18-25,30-28,19-17)

Kaikki putket päättyy aikanaan. Tänään päättyi Loimun osalta yhdeksän ottelun voittoputki. OU:n viides kohtaaminen tällä kaudella, käänsi voittajaksi kotijoukkueen. Peli oli äärimmäisen tasainen ja juuri sellainen, kuten pleijareissa kuuluu ollakin. Jos osa eristä päättyi 29-27,30-28 ja  viideskin 19-17, niin se kertoo suunnilleen kaiken. Tosin jokaisen nitro-erän vei ikävä kyllä meidän kannalta väärä joukkue. Näissä erissä saatiin kahdeksan kertaa kokeilla katkaisua, mutta tänään ei siihen pystytty kertaakaan. Oliko meidän huonoutta vai vastustajan hyvyyttä, mutta 18 kertaa törmättiin kovaan tiiliseinään. Kyllä pelin sisältä löytyy paljon hienoja taistelupalloja, mitkä voitettiinkin, mutta kovempi ratkaisuissaan oli ilman muuta kotijoukkue, joka siis voitti ansaitusti toisen puolivälierän. Jotenkin tuntui, että vastustaja oli tehnyt hyvin kotiläksynsä ja oli lähes aina oikeassa paikassa puolustamassa ja torjumassa, syöden meiltä parhaat aseemme. Nyt on meidän vuoro tehdä omat läksymme, että olemme tulevana lauantaina parhaassa terässä, kun kahdeksan parhaan joukkoon menijä selviää. Peli alkaa lauantaina 25.2 klo 15.00 Kauppiksella. Tässä pelissä ensimmäistä kertaa tällä kaudella myös pienimuotoinen sisäänpääsymaksu aikuisille 4 €,  joka menee lyhentämättömänä suoraan joukkueen toimintaan. Tarjolla myös tuoreita leivonnaisia Mian keittiöstä. Tervetuloa kannustamaan oranssit jatkoon ja samalla myös kahdeksan parhaan joukkoon.

Tilastot Top 3

+/-

1. Eetu 30/+21

2. Kaitsu 28/+15

3. Sami 14/+5

Torjunnat

1. Valtteri/Eetu 3

2. Sami/Valtteri 2

3. Miikka/Kaitsu/Nikke 1

Ässät

1. Ville/Valtteri 2

2. Miikka/Kaitsu/Eetu 1

V-O 

1. Miikka 21/76%

2. Sami 34/55%

3. Pete 29/55%

*** Eetu Tänään huippupelikään ei tuonut joukkueelle voittoa. Ei se ainakaan Eetusta jäänyt kiinni, koska ilman muuta kauden parasta Eetua nähtiin tänään kentällä.

** Kaitsu Toinen taistelun kulmakivi tänään. Eetun kanssa hyökkäsivät molemmat hurjat 26 pinnaa, joten ansaitut tähdet Kaitsulle.

* Sami Tätä jouduin miettimään hieman kauemmin, mutta lopulta vastaanoton huima parantaminen ja vaikeilla hetkillä tärkeiden pisteiden teko avitti. Pelaamattomuus näkyy, koska yp:n tontille on tällä hetkellä kova kilpailu.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti