Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

lauantai 21. tammikuuta 2023

M2 Loimu - TuTo 3-2 (25-22,25-23,28-30,27-29,15-9)

 Kauden kolmas kohtaaminen alkusarjassa ei varmaan jättänyt ketään kylmäksi. 50-päinen yleisö ei varsinaisesti kenenkään puolesta hurrannut, mutta huomasin kyllä, että molempien joukkueiden kannattajia oli paikalle saapunut pilvin pimein. Joukkueemme kiittää. Itse ottelu ei paljon uutta tarjonnut. Viisieräinen oli kabinetissa jo melkein sovittu, ja niinhän siinä kävi. Tosin kaksi nitroerää 28-30 ja 27-29 olisi kotijoukkueen pitänyt kääntää (ajan säästämiseksi). Tänään kuitenkin kaksi pistettä jäi Raisioon, ja siitä pitää olla tyytyväinen. Molemmat joukkueet antoi kaikkensa ja se varmaan upposi jokaiselle. Oma joukkue kehutaan myöhemmin, mutta vastustajilta ilman muuta pitää kehua Rytsä, Koivisto ja Sihvonen. Kovia tehoja jokaiselle. Kolme alkusarjan peliä on taputeltu ja vain korkeammalla tiedetään, kohdataanko vielä pudotuspeleissä. Voisi olla kyllä kiva vetää vielä yksi pudotuspelisarja Tuton kanssa, koska niin tasaisia nämä ovat. Nyt kolmen ottelu tulokset Loimu ensin mainittuna ovat 1-3,3-2,3-2 eli pisteet Turkuun 5-4. Sitkeätä sakkia oli siis tänään molemmilla puolilla verkkoa, kuten pitääkin. Alkusarjaa siis kaksi peliä jäljellä, jonka jälkeen taas aletaan mittaamaan joukkueiden henkiset ja fyysiset ominaisuudet. Nyt tuntuu, että ollaan aikataulussa ja parannetaan peli peliltä tekemistämme. Jäljellä on kuitenkin vielä ensi lauantaina NarPa vieraissa ja siitä viikon päästä kotona vielä Oripää. Helppoja pisteitä ei siis ole tarjolla vaan taistella pitää jokaisesta. Lisämainintana tänään torjunnat meille 19-7 ja ässät 12-4 eli huippua.

Tilastot Top 3

+/-

1.  Kaitsu 25/+17

2. Miikka 18/+6

3. Sami 14/+5

Ässät

1. Ville 6

2. Kaitsu/Sami/Miikka/Valtteri/Jere/Nikke 1

Torjunnat

1. Sami 6

2. Ville 4

3. Kaitsu/Miikka 3

V-O

1. Miikka 13/68%

2. Jonttu 41/68%

3. Joni 4/50%

*** Kaitsu Käsi pyöri tänään totutun hyvin ja puolustuksia kaivettiin jälleen kerran kentän pinnalta hienosti. Ikäviä tahroja vain syöttöruudusta, mutta muuten hienoa tekemistä.

** Ville(Kalle) Alkuun vain syöttövaihdossa, mutta silloinkin voitti meille erän. Pelaavassa kokoonpanossa hienoja suorituksia peukalovammaiselta. Kuusi ässää ja neljä torjuntaa hei!

* Sami Yllätti päivän parhaana torjujana. Kuusi koppia oli varmaan kauden ennätys joukkueeltamme. Vastaanotto ei ihan normaalia.

* Miikka Keräsi itsensä Tampereen pelin jälkeen ja oli taas yksi voittomme avaimista.

* Jonttu Otettiin mukaan vastaanotto-ongelmien takia. Joutui todellisen pommituksen kohteeksi, mutta "kylmä" mies otti tilanteen haltuun hurjilla prosenteilla 41/68%


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti