Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

lauantai 14. tammikuuta 2023

M2 AitRi - Loimu 2-3 (22-25,19-25,25-21,25-22,13-15)

 Lohkon kärkikamppailu käytiin Hervannassa huiman 125 katsojan silmien alla. AitRin 70v juhlaottelun juhlat pilasi kuitenkin tällä kerralla Loimu. Yleisöstä tuli paljon porukkaa kiittämään hienosta ottelusta pelin jälkeen, ja olihan se ajoittain hienoa. Siihen tarvittiin kuitenkin kaksi joukkuetta, ei pelkkä voittaja. Tänään rosterista puuttui Nikke, Pete, Hannes ja Tuukka. Korvaajia ei näille pelipaikoille saatu, mutta Aapeli ja Eetu liigasta riitti tuomaan tämän kauden ensimmäisen voiton lohkokärjestä. Kolme ottelua se tarvitsi, ennen kuin voitto tuli. Niistä yhteispisteet siis AitRille  yhteensä 6-3. Täytyy sanoa, että äärimmäisen sitkeä joukkue tämä on.  Meidän pelastus oli juuri tuo edellä mainittu kaksikko, joka takoi lähes puolet meidän joukkueen pisteistä tänään, muiden vain ihmetellessä. Yhtä kaikki joukkueena pelattiin ja joukkueena voitettiin. Jotenkin alkuun, kun viimeinen pallo oli lyöty lattiaan, niin tuntui hyvältä tämä voitto. Nyt kun katsoo yksittäisten pelaajien tilastoja, niin ei se enää näytä eikä tunnu samalta. Enemmän suoria virheitä, kuin vastustajalla. Lisäksi vielä vähemmän torjuntoja. Vastaanotto oli kuitenkin huippua ja ehkä juuri se siivitti meidät voittajaksi.  Kun pikkupisteetkin viidessä erässä ovat meidän hyväksi vain 108-104, niin ottelun tasaisuudenkin voi ymmärtää. Elämä ja pelit jatkuu viikon päästä lauantaina taas Kauppiksella pitkästä pitkästä aikaa. Jälleen kiihkeä paikallisottelu on luvassa, kun TuTo saapuu vieraaksi klo 15.00 alkavassa pelissä. Älä missaa tätä, sillä tästä ei tunnetta puutu. Niin ja täytyy antaa vielä erikoismaininta "Eye of the tiger" verkkotuomarille, joka näki tänään enemmän verkkovirheitä, kuin moni tuomari koko kaudella. Siihen hommaan hänet oli palkattu ja hienosti hommansa hoiti.

Tilastot Top 3

+/-

1. Aapeli 28/+20

2. Eetu 24/+9

3. Valtteri 6/-1

Ässät

1. Aapeli/Eetu 3

2. Ville 1

Torjunnat 

1. Valtteri 4

2. Aapeli/Eetu 2

V-O

1. Miikka 40/80%

2. Eetu 18/78%

3. Jonttu 25/64%

*** Aapeli Tänään ilman muuta kentän kuningas. Aivan mahtavaa saada oma junnu "lainaksi" jälleen kerran. Ei Aapeli tänään ihan parhaimmillaan ollut, mutta kuitenkin 28 pistettä plakkariin. Toivoi vielä enemmän passeja.

** Eetu Aamulla pelaaminen oli vielä epävarmaa lievän sormivamman takia. Tänään resepti oli buranaa ja teippiä. Se tuntui tepsivän, sillä Eetu takoi myös huippupisteet 24. Syöttöruudussa oli vielä petrattavaa, mutta muuten todella hyvää tekemistä.

* Miikka Rooli oli tänään enemmänkin vastaanotossa ja sen hän kyllä hoitikin kiitettävästi. Miikka taipui pallon alle 40 kertaa ja niistä huimat 32 suoraan kuppiin. Prosentteina se tarkoittaa 80%. Vastustajan syöttö ei kuitenkaan ollut maailman helpointa, joten hattua Miikalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti