Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

lauantai 26. marraskuuta 2022

M2 Loimu - NarPa 3-0 (25-18,25-19,25-10)

Vanha tuttu NarPa vastassa, muttei vanhaa tuttua viiden erä peliä nähty. Tänään pelattiin liberollemme Petelle, joka pääsi miehen ikään täyttäen 30v. Onnea Pete !  Alkulämpö sujui Frederikin tahtiin, ja hyvin tuntui Reetun sävelet saavan pelaajat tekemään parastaan. Ekaa erää hallittiin mielin määrin ja sen takia, ehkä keskittyminen vähän herpaantui toisessa erässä jossain vaiheessa. 11-11 tilanteessa mentiin vielä käsikädessä. Sen jälkeen vierasjoukkueen syötöt oli myrkkyä ja taululla jo 11-17. Tässä kohtaa joukkue heräsi vielä taistelemaan ja se tuotti tulosta TODELLAKIN. Loppuerä meille täydellistä dominointia, ja pisteet 14-2 meille. Osasyynä tähän pitää ilman muuta olla Hans, joka tuli tässä "Välimäen" välissä korvaamaan Samin nostoa. Hannes kuitenkin piti paikkansa kentällä koko loppupelin suvereenilla esityksellään. Muutamia muitakin nostoja tässä pitää ilman muuta tehdä. Jesse tuplavaihdoista kaksi torjuntaa, eli joukkueemme paras tällä rintamalla. Jere taas pelin ytimessä, miksei myös konkarimme Leskinen ja Puranen. Unohtamatta Nikken työskentelyä syöttöruudussa. Vahvaa syöttöä ja tuloksena 4 ässää.  Muutenkin syöttöpelimme oli tänään parasta pitkään aikaan. Hienoa oli tänään se potentiaali, joka vaihtopenkiltä tuli tuplavaihtojen ja muutenkin vaihtojen muodossa. Tänään voi ilman muuta sanoa, että vaihtopenkiltä saatiin ratkaisija. Ehkä huolestuttavinta oli vain neljä torjuntaa, vaikka ne menivätkin tasan. Tätä pitää näköjään taas painottaa treenien muodossa ensi viikolla.

Tilastot Top 3

+/-

1. Miikka 15/+10

2. Kaitsu 10/+10

3. Hannes 7/+5

Ässät

1.  Nikke 4

2. Ville 2

3.  Kaitsu/Sami/Hannes/Miikka/Jere 1

Torjunnat

1. Jesse 2

2. Jere/Nikke 1

V-O

1. Hannes 6/66%

2. Sami 16/50%

3.  Miikka 11/45%

*** Hannes Pääsi tänään irti toisen erän puolivälissä, eikä jättänyt ketään kylmäksi.  Alkukankeuden jälkeen Hanneksen hiha oli päivän parasta ja hyökkäyskin oli mintissä. Hyvä Hannes.

** Leskinen 10/+10 ja aivan mahtavia puolustuksia joukkueen konkarilta.  Ottakaa teinit mallia. Kaitsun panos oli taas hyvinkin ratkaiseva päivän voitossa.

* Miikka Taas paras pistemiehemme. Hiha oli tänään hiukan hukassa, mutta myös taas voiton kulmakivi.

* Pete Lisätähti päivänsankarille joka pääsi jo aikuisen ikään. Vastaanotto oli tänään hukassa, mutta puolustukset paikkasi tämän . Hyvä Pete, ja ei muuta kuin voitolla yöhön.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti