Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

lauantai 3. joulukuuta 2022

M2 Loimu - Isku 3-0 ( 25-18,25-19,25-22)

 Kauden kolmas kohtaaminen Iskujunnujen kanssa ei muuttanut asetelmia. Tosin tällä kertaa saatiin puhdas 3-0 voitto. Ei se taaskaan ihan helpolla tullut. Junnut jaksaa aina yllättää, vaikka toisen erän 11-3 tilanteessa peli näyttikin selvältä ja olikin tämän erän osalta, niin kolmannessa tilanne taas muuttui. Vai olisiko käynyt niin , että hieman löysäiltiin. Tilanteessa 18-18 löydettiin taas rytmi ja voittamisen tahto ja loppuerä meille hienoisella hallinnalla. Kovaan syöttöön panostanut vastustaja ei kuitenkaan pelin aikana sortunut suuriin virhemääriin, kuten ei kotijoukkuekaan. Laskujeni mukaan näiden kohdalta tilanne oli tasan 19-19. Kokoonpanomme oli tänään "hieman" erilainen. Hakkurina aloitti Miikka ja hyvin suoriutuikin 18/+18. Toisena YP:nä aloitti viime viikolla kunnostautunut Hans. Hanneksen hiha oli tänään 70%, eli aivan huippu, mutta ikävä nilkkavamma päätti Hanneksen pelin. Nikke pyöritti myös tänään peliä mallikkaasti ja sai jopa välillä toimimaan Valtterin kanssa keskipeliä. Valtteri torjui hienot neljä pinnaa ja hyökkäsikin saman verran. Päivän ilopilleri oli kuitenkin junnuliberomme Venni. Ekan erän puolivälissä kentälle tullut junnu piti paikkansa ja pelasi hienon pelin. Rauhallinen, keskittynyt eikä pahemmin murehtinut epäonnistumisesta. Hyvä Venni! Ville toimitti tänään monitoimimiehen virkaa. Normaalisti keskarina, mutta tänään tuplavaihdoissa hakkurina ja myös yp:nä Hanneksen korvaajana. Myös Sami hääri mukana toiseksi parhaana pistemiehenä, muttei silti näkynyt sitä parasta Samia. Huomenna jatketaan Oripäässä klo 15.00, jonka jälkeen alkaa ansaittu joululoma pelien suhteen. Huomiseen peliin kokoonpano muuttuu aika isolla kädellä, ja mukaan tulee pari kiinnostavaa uutta pelaajaa, mutta katsellaan sitä sitten huomenna, eli muista seurata meitä.

Tilastot Top 3

+/- 

1.  Miikka 18/+18

2. Sami 11/+4

3.  Valtteri 9+/6

Torjunnat

1. Valtteri 4

2. Miikka/Jere 1

Ässät

1. Sami/Hannes/Ville/Nikke 2

2. Miikka/Valtteri 1

V-O 

1. Hannes 10/70%

2.  Sami 19/58%

3. Venni 18/55%

(Ville 3/66%, Kaitsu ja Miikka 1/100%)

*** Miikka Tänään Kaitsun tuuraajan Hakkurina. Tehot 18/+18 puhukoon puolestaan. Lisäksi täytyy mainita, että syöttöruudussakin pysyi kaikki hienosti hanskassa.

** Venni Kauden ensimmäinen lähes kokonainen ottelu liberon roolissa joukkueessamme. Junnun pää ei jäätynyt, vaan kentällä oli itse rauhallisuus. 55% nosto ja lukuisa hienoja varmistuksia, sekä puolustuksia.

* Valtteri ja Nikke Tämä parivaljakko alkaa pikkuhiljaa löytää toisensa, ja sitä on odotettu. Onneksi kausi on vielä nuori. Valtteri torjui tänään parhaiten ja Nikken pelin pyöritys sai vastustajankin pään pyörälle. Herkkutarjoiluja tuli tyhjille tai melkein tyhjille pitkin peliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti