Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

lauantai 22. lokakuuta 2022

M2 NarPa - Loimu 2-3 (23-25,25-21,25-23,17-25,10-15)

Terveisiä jälleen kerran lumettomasta Lapista. Tiukka vääntö kuuluu tässä parissa enemmänkin sääntöihin, kuin poikkeuksiin, kuten tänäänkin. Ensimmäinen erä meille, toinen ja kolmas Narpalle. Ja mikä tärkeintä, niin neljäs ja viides taas meille. Tuo vuoristorata on jo niin kulunut sana, etten sitä tänään käytä, mutta peli muistutti taas sitä 50-luvulla rakennettua Linnanmäellä kulkevaa kapistusta. Usein sählättiin turhaan ja aivan liikaa. Tänään kuitenkin jaksettiin taistella riittävästi edes kahden pisteen kotiin tuomiseksi. Kolmen ensimmäisen erän tilanteet olivat kaikki jossain vaiheessa osapuilleen 18-18 kääntyen milloin kenellekin. Neljäs ja viides oli kuitenkin meidän näytöstä.  Suorat virheet oli jälleen aika tasan, mutta ässät meille 12-2 ja torjunnat 13-9, joten nämä tärkeät osa-alueet hoidettiin kotiin. Olisikohan torstain torjuntatreeni tehnyt näin hyvää?  Pitää ilman muuta uusia tämä setti. Ja mikä hienointa, Jere napsi niistä kolme torjuntaa. Alkaa Jere vastaamaan pikkuhiljaa huutoon Ollin manttelinperijäksi. Syöttö oli tänään todella vahvaa, lukuun ottamatta kakkoserää, jossa hiukan himmattiin. Ja kun vastaanoton keskiarvo vierassalissa menee hitusen yli 65%, niin ei sitäkään kannata paljon hävetä. Joku onnistui siinä vähän huonommin, mutta toiset taas paikkasivat, kuten joukkueurheilussa kuuluukin tehdä. Joukkueen hitsautuminen yhteen on hyvässä vauhdissa ja lupaa hyvää kauden edetessä. Tämän kauden kovassa alkulohkossa tasoitettiin voitot/tappiot- sarake tilanteeseen 2-2, eikä vastus paljon heikkene ensi lauantainakaan, kun vastustajaksemme tulee lähes naapurikunnan joukkue Oripään Urheilijat. Tervetuloa lyömään käsiä yhteen Loimun puolesta lauantaina 29.10 klo 15.00 Kauppis.

(Ville 1/100%)

*** Kaitsu Jälleen yksi voiton kulmakivi. Huilasi välillä yhden erän antaen Jesselle arvokasta pelikokemusta, mutta tuli takaisin entistä ehompana. "Vanha" jaksaa heilua edelleen.

** Sami/Miikka YP:t tänään aika tasavertaisia. Sami kunnostautui hyökkäyksissä ja torjunnassa. Miikka vastaanotossa ja syöttöruudussa.  Täydensivät hienosti toisiaan.

* Nikke Tänään taas näkyvissä sitä parasta osaamista. Vastustamattomia toisen kosketuksen  hyökkäyksiä ja tietenkin kaiken kruununa useasti vastustajan torjunnalle kahvitarjoilua, tarjoten meidän hyökkääjille parhaat olosuhteet tappaa pallo.