Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

lauantai 29. lokakuuta 2022

M2 Loimu - OU 3-0 (25-21,25-23,25-19)

Ilman muuta kauden parasta peli esitti tänään kotijoukkue Loimu.  Taktiikkaa noudatettiin ja se tuotti myös tulosta. Kovalla syötöllä lähdettiin murtamaan vastustajan vastaanottoa ja siinä kyllä onnistuttiin. Sivujakeena siitä tuli kuitenkin viisi syöttövirhettä per erä, mutta silti se kannatti. Saatiin vastustajan passari juoksemaan, jolloin pelin pyörittämisestä tuli yksitoikkoista ja se sopi meille. Ässät meni meille kuitenkin 6-3, eli saatiin siitä jonkun verran hyötyä. Torjunnat hävittiin kuitenkin 9-6, mikä tasoitti puntteja. Kyllä valmentajan sydäntä lämmitti joukkueen lataus tänään. Ei mennyt missään vaiheessa yli, eikä juurikaan tullut pitkiä heikkoja jaksoja. Kaikilla oli tiikerin silmät huolimatta epäonnistumisista välillä. Erikoismaininnat pitää antaa ... ilman muuta koko joukkueelle.  Tottakai pitää muistaa kauden ennätysyleisö 45 katsojaa. Tosin heidän äänijänteensä ei ollut vielä ihan avautunut, mutta toivottavasti myöhemmin. Jos muistelee viime kauden pleijareita, niin silloin päästiin parhaillaan 50 katsojaan. Tätä menoa keväällä rikotaan jo sadan katsojan raja. Niin kuin eräs vanha juniori kertoi, tilastot ei kerro kaikkia. Vaikka vain harva jäi pelistä plussalle, niin pelin sisällä kaikki teki hyvää työtä ja osaltaan ratkaisi sen, että pisteet jäi Raisioon.
Tilastot Top 3
+/-
1. Kaitsu 19/+15
2. Miikka 14/+3
3. Sami 8/0

Torjunnat 
1. Nikke 3
2. Ville 2
3. Jere 1

Ässät
1. Sami 3
2. Kaitsu 2
3. Ville 1

V-O
1. Sami 12/83%
2. Miikka 27/59%
3. 13/54%

*** Kaitsu Tuotiin tänään pyörätuolilla pelipaikalle suoraan lääkärin vastaanotolta.  Näköjään lääkärin viimeiset sanat laukaisi Kaitsussa hurjan taistelutahdon. Taas huomataan se, että välttämättä se 27 v ei olekaan se lentopalloilijan ihanneikä.

** Nikke Lämpenee, lämpenee. Pelinpyöritys taas ihan huippua. Pisteenä iin päälle neljä hyökkäyspistettä ja päivän paras torjuja kolmella puhelinkopilla.

* Miikka Yrityksen puutteesta ei voida tälläkään kertaa Miikkaa syyttää. Miikkaa pommitettiin tänään vastaanotossa lähes 30 kertaa, mutta vastaus oli 59% nosto. Hyökkäyskin oli huippua, mutta syöttöruutu kusi tällä kertaa.

* Pete Suklaasilmä valloitti naisraadin ja pakkohan siihen on yhtyä. Pete sai palkinnoksi suklaata, yllätys. Peten tilastot näytti vastaanotossa 13/54% ja huippupuolustuksia tuli viisi. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti