Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

torstai 13. lokakuuta 2022

M2 Loimu - TuTo 1-3 (22-25,25-13,17-25,26-28)

Pitkästä aikaa voi sanoa, että illan ottelu oli todella kiihkeä, jota paikallisotteluiden kuuluukin olla. Molemmat joukkueet halusi tämän kauden ensimmäisen päänahan ja tänään vierasjoukkue siinä onnistui.  Samanlainen tilanne oli myös viime kaudella, kuin tänään. Silloinkin hävittiin avauspeli. Pari jätkää oli tänään pois, mutta silti ihan kilpailukykyinen joukkue saatiin kasaan. Kun Miikka oli tänään estynyt. niin tilalle "palkattiin" Hans. Tauti kuitenkin esti nämä aikeet ja loppujen lopuksi tontille sovitettiin taskuraketti Ville. Pituus n. 175 cm ja ulottuvuus noin 4 metriä. Ilmassa roikkumisen aika lyönnin yhteydessä noin suurin piirtein tosi yllättävän kauan. Ville odottaa että torjunta tulee alas ja lyö sen jälkeen pallon ruutuun.  Meidän heikoimmat esitykset, jotka kohdistuivat tänään varsinkin ykkös- ja kolmoserään plus neljännen erän ratkaisupisteet, johti siihen että taas jäätiin pisteittä. Tämä on jo toisen kerran peräkkäin ja on meille viime kauteen nähden todella harvinaista. Taso on lohkossa noussut huomattavasti, kun vastaan on tullut liigapassilla ja 1-sarjapassilla pelaavia jätkiä. Tätähän me toivoimmekin, että saataisiin jo alkulohkossa kovia vastuksia. Nyt on huutoon vastattu ja seuraavaksi on joukkueen vuoro vastata omalla panoksellaan tähän. Viikon päästä lauantaina siihen on mahdollisuus Raumalla Sainion kotikentällä Lapissa.

Tilastot Top 3

+/-

1. Sami 17/+6

2. Ville 14/+7

3.  Kaitsu 12/+6

Torjunnat 

1. Ville 2

2. Kaitsu/Tuukka/Jere/Nikke 1

Ässät

1. Sami/Jere 2

2. Jesse/Ville/Tuukka/Nikke 1

V-O

1. Ville 23/65%

2. Pete 28/64%

3. Sami 27/52%

*** Ville Voidaan ilman muuta kutsua jo monitoimimieheksi. Tänään YP, mutta aiemmin keskarina tällä kaudella. Myös liberon tontti sopii jne. jne. Tänään ansiolistalle kuului huippupuolustuksien lisäksi 65% vastaanotto ja tarpeen tullen hyökkäyspisteitä kovalla kädellä. HYVÄ VILLE !

** Sami Paikallisvääntö sytytti myös Samin, vaikka edelleen ei vieläkään ihan omalla huipputasollaan pelannut. Takoi kuitenkin 17 pistettä tänään tauluun, joka oli joukkueemme eniten.

* Jere Vielä nuori, mutta kuitenkin tulevaisuus. Jere hyökkäsi pääsääntöisetsi hyvin, mutta vielä on kehitettävää. Myös kauden ensimmäinen epävirallinen torjunta on saavutettu. Odotellaan vielä sitä puhdasta ja virallista, plus mahtavia torjunta tuuletuksia.

* Pete Extra-tähti menee 64% vastaanottoa esittäneelle Petelle. Päivän lyönnit eivät olleet välttämättä helppoja puolustaa, kun pallo tuli milloin mistäkin välistä kenttään. Pete ei kuitenkaan paljon näistä häkelly, vaan keskittyy jo seuraavaan palloon.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti