Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

sunnuntai 9. lokakuuta 2022

M2 AitRi - Loimu 3-1 ( 25-19,18-25,25-21,27-25)

Lohkon toisen tamperelaisjoukkueen kohtaaminen pelattiin siellä itsessään, eli Hervannassa. Taso oli vähän viime viikonlopusta kohentunut ja tuomarit huonontunut. Peli oli kuitenkin rehellistä ja rehtiä joukkueiden kesken. Tosin molemmat välillä ihmetteli suu auki mitä taas keksittiin tuomioksi. No se siitä, koska ei me siihen kaaduttu. Korkeintaan se korttishow mikä kohdallemme osui, sekoitti hiukan latausta. Onneksi ei saatu ihan täyskättä kasaan kuitenkaan.  Pelin sisällä aaltoiltiin taas vuoron perään. Milloin saatiin paljon hyvää aikaiseksi, ja milloin mistään ei oikein tahtonut tulla mitään. Ikävä kyllä voitettiin tällä kertaa yhden erän lisäksi myös suorien virheiden määrässä. Ai niin ja torjunnat myös meille 9-7. Vastaanotto parani ensimmäisen erän jälkeen huomattavasti, mutta hyökkäysvirheitä tuli aivan liikaa, ja varsinkin pelin ratkaisupalloissa. Lisäksi vielä rohkeus loppui kalkkiviivoilla, jolloin lopullinen niitti olisi pitänyt lyödä tauluun. Tänään jatkui omien B-junnujen sisäänajo aikuisten sarjaan kahden uuden pelaajan voimin. Niila urakoi kaksi erää keskellä ja Venni syöttövaihtojen merkeissä. Nyt on jo neljä junnua tehnyt tällä kaudella ensiesiintymisensä 2-sarjassa. Ja tämä ei tuskin jää tähän.  Yhtäkaikki alkusarjassa kohdataan AitRin kanssa vielä pari kertaa, joten vielä pystytään maksamaan takaisin ja korkojen kera. Nopeasti pitää itsensä kerätä, sillä jo torstaina kohdataan paikallismatsissa TuTo. Peli pelataan Kauppiksella siis torstaina alkaen klo 20.00.  Tervetuloa !

Tilastot Top 3 

+/-

1.    Miikka 20/+9

2.    Kaitsu 13/+6

3.    Sami 10/+1

Torjunnat

1.     Miikka 3

2.    Sami 2

3.     Kaitsu/Jesse/Ville/Nikke 1

Ässät

1.    Ville 3

2.    Kaitsu/Miikka/Niila/Jere/Nikke 1

V-O        

1.     Miikka 15/73%

2.    Jonttu 29/69%

3.    Sami 20/50%

*** Miikka Syttyi vielä enemmän, kun vastassa oli takavuosien kotijoukkue. Vaikka Miikkakin sai nähdä punaista tuomarin toimesta, niin ei se hänen peliään sekoittanut. Huippuvastaanottoa ja koko pelin kovimmat tehot puhukoon puolestaan.

** Jonttu Teki sitä mitä liberon kuuluukin. 69% vastaanotto, paljon puolustuksia ja hyvää pelinohjausta.

* Kaitsu Ihan ei kuumimmillaan ollut hakkurimme tänään, mutta kuitenkin monessa mukana. Paljon jäi vielä piippuun, mutta käytetään ne seuraavassa pelissä sitten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti