Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

lauantai 1. lokakuuta 2022

M2 Loimu - Rantaperkiön Isku 3-1 (20-25,25-21,25-21,25-21)

 Kauden ensimmäinen peli on nyt paketissa, ja kolme pistettä plakkarissa. Iskun junnujoukkue ei todellakaan päästänyt meitä helpolla. Ensimmäisessä erässä vaan ihmeteltiin, kun tilanne olikin yhtäkkiä jo 11-17. Tässä kohtaa jo hieman herättiin, mutta se oli jo myöhäistä. Erä oli jo menetetty. Kun treenipelejä ei tällä kaudella ei ollut, niin tässä ekassa erässä sen kyllä näki. Kaikkemme kuitenkin yritettiin, että joku olisi ottamaan kanssamme kenraalit, mutta kenellekään ei sopinut. Ikävää ! Aloituskuusikossa oli tänään kolme uutta pelaajaa ja lähes kaikki junnuosastolta. Jesse hakkurina (17v), Juho keskarina (16v) ja Jere keskarina vähän yli junnuiän (21v). Hyvin jätkät kaikki suoriutui tulikasteesta. Tosin Juho sai tehdä tilaa toiselle keskarille kakkoserän jälkeen. Vanhemmat konkarit olivat kyllä lievästi sanottuna jäässä pelin alussa, eikä kaikki täysin lämmennyt edes koko pelin aikana. Suurin murhe oli suuren virhemäärän lisäksi koko pelin aikana vastaanotto. Ilman muuta se pitää ottaa ykkösprioriteetiksi ensi viikon harjoituksissa. Ja varsinkin erilaiset syötöt, kuin normaalisti ovat tärkeitä tässä kohtaan. Kiitettävä määrä oli myös tullut seuraamaan peliä (n. 25-30) katsojaa, vaikka liiton sivuilla lukeekin virheellisesti pyöreät nolla. Kiitos myös heille kannustuksesta. Ensi viikolla pelit jatkuu Tampereella ja roimaa parannusta pitää saada, jotta pisteet matkaa Raisioon.

Tilastot Top 3

+/-

1. Miikka 19/+4

2. Sami 11/+4

3. Jesse 11/+2

Ässät

1. Miikka 5

2. Jere 2

3. Sami/Nikke 1

Torjunnat

1. Sami/Nikke 2

2. Miikka 1

V-O

1. Miikka 23/65%

2. Sami 17/53%

3. Pete 23/48%

(Ville 1/100%)

*** Miikka Paransi esityksiään ottelun edetessä. Alussa vain ihmetteli, kuten muukin joukkue. Onneksi Miikka ei myy nahkaansa halvalla, kuten tämäkin päivä osoitti.

** Jesse Uusi nuori hakkurimme sai tulikasteensa tänään joukkueessamme, ja suoraan aloitukseen. Alku ei hyvää luvannut, mutta ei Jesse tästä häkeltynyt. Uskalsi pelin edetessä ottaa myös riskejä hyökkäyksissä. Hyvä startti Jesse!

* Jere (Vanha) konkari-keskari Loimujunnujen kasvatti, saatiin täksi kaudeksi joukkueemme vahvuuteen. Samoin kuin Jesse, suoraan aloitukseen. Ei mitään hävettävää. Vaikeita syöttöjä, hyviä puolustuksia. Vain torjujalle ominaiset torjunnat jäi puuttumaan. Sisäänajo on vielä kesken, joten uskon, että Jere jos kuka on oikea manttelinperijä "eläkkeelle" jääneelle Ollille.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti