Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

lauantai 9. huhtikuuta 2022

M2 Playoff 1. (1/16) NarPa - Loimu 0-3 (19-25,20-25,17-25)

 Pudotuspelien ensimmäinen matsi käytiin Raumalla. Tällä kertaa siis todellakin Raumalla, sillä NarPa oli joutunut junnuturnauksen takia evakkoon, ja joutui itsekin pelaamaan tavallaan vieraskentällä. Narpa ei ollut ennen itsekään edes käynyt paikassa nimeltä Pohjoiskehän koulu. Tämä sopi hyvin meille, vaikka ei tässä salissa paljon eroa ollut, verrattuna Lapin liikuntahallin saliin. Korkeintaan valaistus oli hieman huonompi, mutta hyvin jätkät silti palloon osuivat. Paitsi syöttöruudussa, joka sakkasi tänään aivan liian paljon. Vaikka puhe oli, ettei vastustajaa tarvitse syötöillä tappaa, niin sitä kuitenkin yritettiin. Niskan päällähän me pääsääntöisesti oltiin,joten varmaan siinä kohtaa puseroon hiipii ajatus mahtavista ässäsyötöistä. Huomenna parannetaan tätä osa-aluetta tutussa kotisalissa, kun ottelu 2. starttaa klo 14.00 kauppiksella. Tänään saatiin raavittua kasaan huimat 8 pelaajaa, joten vaihtorulettia ei paljon voinut pyörittää. Toinen libero jouduttiin merkkaamaan varoiksi kenttäpelaajaksi haavereiden varalta. Onneksi ei mitään käynyt, koska nyt alkaa olemaan jo pelimerkit kriittisellä rajalla. Huomenna saadaan toinen keskari takaisin, joten Hannes saa siirtyä alta pois. Kaksi peliä Hannekselta keskarina ei paljon pisteitä tuonut, mutta hattua kuitenkin siitä, että otta kaiken kokemuksen vastaan. Tänään kuitenkin varmisti puolusti ja jopa passasikin, joten peliin osallistui hyvällä menestyksellä. Hienon mausteen toi ilman muuta Säkylän päättäjäisistä rumpuryhmän kanssa paikalle tulleet Loimun liigapelaajat. Viiden hengen ryhmä sai hienoa tunnelmaa halliin. Kiitos jätkät!

Tilastot Top 3

+/-

1.    Joni 16/+12

2.    Sami 11/+9

3.    Aatu 11/+6

(Miikka 11/0)

Torjunnat

1.     Aatu 4

2.     Sami/Joni/Nikke 1

Ässät

1.    Miikka 2

2.    Nikke/Sami 1

V-O

1.     Miikka 17/70%

2.    Sami 13/69%

3.    Pete 21/57%

***  Joni  Päivän hyökkäys expertti. Välillä taidolla ja välillä tuurilla, mutta kuka sitä muistaa. Hyvää hakkuripeliä Jonilta.

**    Tähän ruutuun oli tarjolla kaksi pelaajaa, ja molemmat sinne kuului. Samilta lähes virheetöntä peliä. Pieni hermokontroolin menetys ja keltainen kortti toi rahaa seuran kassaan, mutta kuitenkin. Vastaanotto 69% ja silti vastustaja ei tajunnut muuttaa syötön suuntaa. Aatu Syöttöruutu takkuaa edelleen, mutta hyökkäys ja torjunta alkaa olla jo tikissä. Ehkä edelleen vaaditaan vähemmän yliyrittämistä ja enemmän nöyryyttä . Hyvä vahvistus kuitenkin joukkueellemme

*    Pete Tänään huippuvarmistuksia ,huippupuolustuksia, hyviä passeja ja ennen kaikkea oli juuri se takakentän päällikkö joka ohjasi peliä hienosti.


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti