Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

sunnuntai 14. huhtikuuta 2024

M2 Välierä 2. Loimu - TuTo 1-3 (23-25,23-25,27-25,13-25)

Tiukan paikallisväännön jälkeen parempi jatkaa finaaleihin. Tällä kertaa se ei ollut kotijoukkue, vaan kovassa kevätvireessä oleva TuTo. Kolme erää mentiin tasavahvasti kahden pisteen erolla, mutta neljännessä tapahtui jotain, mitä en vieläkään tiedä. Loppuiko bensa vai oliko vieraat vaan niin suivaantuneita hävitystä kolmannesta erästä.  Tilanteessa 7-7 oli vielä tasaista, mutta pian taululla oli jo luvut 7-17. Siitä ei enää paluuta ollut, ja juuri tämä suvantovaihe oli se joka oli se lopullinen niitti. Parempi joukkue ilman muuta ansaitsee finaalipaikan, ja tänään eikä eilenkään siitä ollut paljon epäselvyyksiä. Jälleen kerran Kauppiksella oli huima tunnelma. Kiitos siitä kaikille paikalla olleille, joita oli huimat 125 katsojaa. Tämä on ilman muuta yleisöennätys M2 joukkueen historiassa. Joukkueemme vetäytyy nyt tauolle nuolemaan haavojaan, parantelemaan vammojaan,  ja ilman muuta tulee kovempana kuin koskaan ensi syksynä takaisin. Kiitos kannustajat, kiitos yhteistyökumppanit. Teitte tästä kaudesta jälleen ikimuistoisen. Suuri haikeushan tässä on päällimmäisenä tunteissa, koska onhan tämä meidän sakki vaan niin uskomattoman hieno ja yhteen hitsautunut.  Kiitos, Kiitos ja vielä kerran  KIITOS !!!

Tilastot Top 3

+/-

1. Aksu 16/+5

2. Kaitsu 15/+9

3. Niila 9/+7

Torjunnat 

1. Niila 4

2. Kaitsu 2

3. Nikke/Miikka 1

Ässät

1. Ville 4

2. Kaitsu 2

3. Aksu/Niila/Nikke 1

V-O

1. Joni 31/74%

2. Aksu 24/70%

3. Miikka 6/50%

*** Aksu Raadin valinta päivän parhaaksi. Hyökkäys- ja nostopeli ilman muuta tähtien arvoinen.

** Joni Jälleen huimaa hihapeliä 31/74%, sekä hienoa pelinohjausta muille pelaajille. Päällikkö kentällä!

* Kaitsu/Niila Molemmat taisteli loppuun asti , mutta sekään ei tällä kertaa ikävä kyllä riittänyt. Kauden aikana kuitenkin molemmat olleet aina pelin ytimessä ja pelanneet itsensä ainakin valmentajan sydämeen.

***** Vielä kerran kiitos kaikille pelaajille, taustajoukoille, sponsoreille ja huimalle kotiyleisölle. Te kaikki teitte tästä kaudesta aivan huikean.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti