Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

lauantai 27. tammikuuta 2024

M2 YJS Loimu - NarPa 3-0 (25-23,25-12,25-14)

Neljän ottelun kotiputki alkoi selkeällä 3-0 voitolla. Tällä kertaa kotijoukkueen kovuuden sai tuntea Narpa, joka ensimmäisen erän tiukan väännön jälkeen taipui aika nopeasti tunnin ja viiden minuutin pelissä. Pienellä rosterilla oltiin tänään taas liikkeellä osin junnuturnausten osin muiden syiden takia. Ei annettu kuitenkaan sen häiritä, vaan päinvastoin. Tosin Miikka piti siirtää yp:n tontilta keskelle, vaikka kokoonpanossa ollut tällä kaudella jopa viisi keskaria (kyynel). Onneksi tällä hetkellä, vaikkei ihan joka pelissä, paikkaajia löytyy paikalle kuin paikalle. Se on ilman muuta meidän joukkueelle todellinen vahvuus. Myös kentän reunalle aisti tänään hyvän hengen ja kovan taistelutahdon jätkiltä. Paljon hienoja puolustuksia ja upeita torjuntoja piti peli sisällään. Viikon päästä lauantaina vastus kovenee, kun Aitrin porukka Tampereelta saapuu tulikokeeseen. Mainita pitää, että vastustajan hakkurina pelaa Loimujunnujen kasvatti, ja myös takavuosina kovakätisenä ja kimmoisana tunnettu Tommi Lindström. Katsellaan ensi lauantaina, mikä on "Linssin" pelikunto tällä hetkellä. Kauppis la 3.2 klo 15.00 tätä herkkua tarjolla.

Tilastot Top 3

+/-

1. Aksu 16/+13

2. Sami 13/+9

3. Nikke 6/+5

Torjunnat

1. Aksu 4

2. Nikke 2

3. Sami 1

Ässät

1. Nikke 2

2. Sami/Miikka 1

V-O

1. Jonttu 17/65%

2. Sami 5/60%

3. Aksu 14/57%

*** Aksu Tänään ilman muuta päivän hahmo. Kentältä huokui rauhallisuutta ja varmuutta. Jos pystyy pitämään pään kylmänä, kuten tänään, niin joukkueemme purjehtii pitkälle keväällä.

** Sami Sai taas tänään näytön paikan, kun toinen aloittava yp siirtyi keskariksi. Hyvin suoriutui jälleen kerran. Kun yleispelaajien taso on tällä hetkellä näin kova, niin ilman muuta näistä hetkistä, kun kuusikossa on, pitää nauttia.

* Nikke Tänään hieman erikoisessa roolissa, kun Kaitsua lepuutettiin Jonin tullessa passariksi, niin Nikke siirtyi hakkuriksi. Tätä on jo ennenkin kauden aikana testattu ja hyvin meni silloinkin. Kuusi pinnaa tänään tilastoihin ja ehjä peli. Keskarit tosin jäi vähän nälkäiseksi pelissä.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti