Venni, Jere, A-J ja Ossi ei ollut kuvauksissa mukana

lauantai 4. maaliskuuta 2023

M2 PV1. Loimu - VilTä 3-0 ( 25-13,25-15,25-17)

Kotijoukkue Loimun  myrskyvaroitus osa 1.  Ensimmäinen puolivälierä ja vastassa viimeksi 2019 vastassa ollut Vilppulan tähti. Molempien joukkueiden mielissä oli varmaan se, että miten tuo toinen joukkue pelaa. Kuka on paras hyökkääjä, torjuja, vastaanottaja jne. Alkupalaverissa hieman käsiteltiin asiaa, mutta ei millään suurella painotuksella. Painotus oli paremminkin siinä, miten hyvin itse pelataan. Kaduilla ja toreilla on paljon kuultu sitä ja tätä miten ketäkin pelaa, mutta kaikki jätettiin oman onnensa nojaan, ja vain keskityttiin tekemään itse kaikki asiat mahdollisimman hyvin. Ja niinhän me todellakin tehtiin. Tunnin pelin jälkeen taulussa komeili jo 3-0 voitto. Voiton avaimia jos miettii, niin ilman muuta vähäiset virheet. Hyvä syöttöpeli. Huikea torjuntapeli ja ilman muuta hyvä hyökkäys ja vastaanotto. Eli suomeksi siis joka osa-alue toimi mainiosti. Kuitenkin pitää muistaa se tosiasia, että tämäkin sarja vaatii kaksi voittoa, ja nyt on vasta yksi plakkarissa. Toista lähdetään hakemaan viikon päästä sunnuntain, kun pilli soi klo 16.00 Tähden kotiareenalla Parkkivuoren Urheilupyhätössä. Vastassa on takuulla kova kotijoukkue ja kovin kannustava vähintään 100 fanin kotiyleisö. Viimeksi siis 2019 täällä, ja täytyy sanoa, että on todella hieno ja asiallinen kannattajajoukko oli silloin. Toivottavasti on vieläkin. Pakko ilman muuta vielä mainita naapurikaupungin lentopalloylpeyden Tuton putoaminen jatkosta yhden pelin jälkeen. Jonkun sortin kabinettipäätös tämäkin oli, kun pelattiin vain yksi peli, mutta ei varmaan menty pelaajien ehdoilla. Kauden kliimaksi pudotuspelit, mitä kaikki varmaan odottaa, jätetään torsoksi. No päätös on yksin ja ainoastaan vain heidän, mutta mikä sen hienompi olisi ollut kohdata vielä jossain vaiheessa, sikäli mikäli molemmat olisi sinne tiensä raivanneet. Vielä neljän parhaan joukossa ei tietenkään kumpikaan olisi ollutkaan, mutta jos ?

Tilastot Top 3

+/-

1. Eetu 14/+10

2. Miikka 12/+7

3. Kaitsu 10/+9

Ässät

1. Eetu 4

2. Nikke 3

Torjunnat

1. Ville 5

2. Miikka 3

3. Nikke 2

V-O

1. Eetu 28/71%

2. Pete 5/60%

3. Miikka 7/57%

***** JOUKKUE Taas mahtava suoritus koko porukalta. Keskittyminen kaikilta ihan huipussaan, erittäin pienellä virhemäärällä läpi ottelun.

*** Ville Meidän 180cm keskarimme torjui taas itsensä raadin sydämiin. Hienot viisi koppia ja usein siis juurikin oikeassa paikassa. Maasta se Villekin ponnistaa, ja todella korkealle.

** Nikke Lepo viimeisen sarjan ratkaisupelistä teki näköjään Nikkelle hyvää. Äijä oli kuin uudesti syntynyt. Hassutti totutusti torjuntaa, torjui ja teki vielä kolmannen erän loppuun tarvittavat ässät.

* Eetu Näillä tehoilla olisi voinut saada enemmänkin. Paras nostaja, pistemies ja syöttäjä. Eetun omat tuntemukset ja myös jokin itselläkin päänupissa oli eri mieltä. Ilman muuta yksi voittomme avaimista.

Tänään ei tähtiä tullut Kaitsulle ja Miikkalle, vaikka molemmat pelasi huippuottelun. Tällä kertaa raati haki jotain erityyppistä onnistumista, vaikka nämäkin äijät oli ihan kärkipäässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti